Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

facet z aparatem orto

Polecane posty

Gość boje_sie
mnie odpycha

Gość wcale nie odpycha
bez przesady, przecież nie będziesz tego nosił całe życie! aparat, jak aparat, niektórzy mają kule, żeby chodzić...chcesz się zamienić? TROCHĘ POKORY KREM

Gość uposyt
ja neutralnie

no prawda jest taka, że nie jest to żadna ozdoba, ale jest wiele rzeczy, które odpychają znacznie bardziej. Aparat jest do przeżycia - w końcu to czasowa sprawa :)

Gość boje_sie
No odpycha. Jak metal na zębach ma nie odpychać? Mi się nie podoba. Co innego metal na języku, tak jak u mnie;)

hahaha krem ty to masz przejebane w zyciu :D nie dosc zes pierdola niesamowita, to jeszcze z aparacikiem na zabkach :D hahaha :D masz na pocieszenie: 👄. tylko nie poharataj :o

Gość wcale nie odpycha
Krem to szukaj miłych dziewczyn a nie chamskich. Ja jestem 'dzisiejszą" dziewczyną i wcale nie jestem chamska, może szukasz w złym towarzystwie

Gość boje_sie
przeszkadza. no przeciez mialam to scierwo w ryjku przez póltora roku. cale szczescie juz te czasy odeszly w niepamiec.

prawde powedziawszy tak rzdko widuje aparat u faceta, ze ciżko powiedzięć czy mi sie podoba czy nie pamietam takiego jednego jechałam 5 było to na Kilińskiego i był tam w tra,mwaju taki fajny chlopak i miał metal na zębach;) i był fajny:D