Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony przyszly tata

ciecie czy naturalnie?

Polecane posty

Matka Polka- mówiąc o tym że poród naturalny jest lepszy dla dzidzi nie miałam na myśli patologii i błędów lekarskich. Chodziło mi o to że drogi oddechowe w kanale rodnym naturalnie się oczyszczają i rzadziej dzieci mają zapalenie płuc( co nie znaczy że nigdy). poza tym naukowcy stwierdzili że dzieci urodzone cesarką częściej zapadają na astmę no i po cesarce są zawsze większe problemy z karmieniem nie tylko z powodu rany ale także dla tego że hormony nie działają tak samo jak przy naturalnym porodzie. Wcale nie jestem za tym żeby kobiety cierpiały przy porodzie w imię wyższej idei i uważam że znieczulenie powinno być standardem w cywilizowanym kraju. Kurcze jak facet rodzi kamień to dostanie znieczulenie a my to chyba jakiejś gorszej kategorii jesteśmy. I wcałe nie jest tak że jestem za porodem naturalnym bo mój był lekki. Przy pierwszym porodzie nieomal nie zeszłam z tego świata w skutek powikłań ale nie przyszło mi nawet do głowy żeby drugie dziecko rodzić przez cc

Gość kinio123456
NATURALNIE OCZYWISCIE I JEZELI CIAZA PRZEBIEGA PRAWIDLOWO TO NIE MA SIE CZEGO BAC. JA RODZILAM NATURALNIE ALE ZNIECZULENIA SIE CHOLERNIE BALAM I BOLALO OWSZEM ALE BEZ PRZESADY ZNOWU, DA SIE WYTRZYMAC