Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dofacetow

Do facetow!!!!!! PILNE!

Polecane posty

Gość dofacetow

przyznajcie sie ! czy jak wam zaczyna na serio zależeć na kobiecie to czy staracie sie utrzymywać staly kontakt ? czy raczej robicie przerwy w kontaktach tzn ...olewacie na jakiś czas ? jak to jest z wami ?czujecie ze to ta jedyna !!? co robicie ? jak sie zachowujecie wobec takiej laski?jesteście namolni ? natarczywi? czy raczej utrzymujecie dystans?

Gość dofacetow
zawsze mnie to ciekawiło ! jak to jest z wami

Gość sasasa222
zalezy od faceta -oczywiste

Gość dofacetow
pytam bo ja mam tak ze czym bardziej mi zalezy tym bardziej go olewam! jestem zakochana w nim po uszy i pragne go ale jednoczesnie nie potrafie z nim utrzymywac stalego kontaktu i go olewam! potrafie z nim nie gadac prze 2-3 tyg ! czy to normalne? czy faceci tez tak maja?

2-3 tygodnie :D 1-2 dni w celu sprawdzenia, czy jej tez zalezy. ale to Tylko ja, i tez nie zawsze.

Gość Korzystajac z okazji
nie potrafie z nim utrzymywac stalego kontaktu--jak to niepotrafisz on cie oniesmiela czy nie chcesz mu pokazac ze ci zalezy zeby go nie stracic

Gość dofacetow
Korzystajac z okazji to drugie .......wydaje mi sie ze mam napisane na czole ze mi zalezy wiec wole go unikac...sama tego nie rozumiem

po 3 tygodniach jak by mi sie laska słowem nie odezwała to nie uwazałbym ze jestem z nia jeszcze w zwiazku jakimkolwiek

Gość dofacetow
maly ksiaze mi nie chodzi o zwiazek tylko o początek znajomosci! on nawet nie wie ze go kocham! pytanie spotykacie te jedyna ! co robicie? usilnie chcecie ja zdobyc ? narzucacie sie ? czy malymi krokami do celu?

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
No czyli robisz tak---dajesz mu na poczatku znak ze ci na nim zalezy a pozniej robisz przerwy zeby nie wyszlo ze jestes nachalna (jak nie dajesz znaku na poczatku to bez sensu bo skad on ma wiedziec wogole ze sie nim interesujesz) W sumie jak cie ma pokochac (bedzie zainteresowany) to mi sie wydaje ze wystarczy mu pare razy dac znak i to wystarczy A jak nie bedzie zainteresowany to nic nie pomoze

Gość co za łoś
Z TEGO NIC NIE WYJDZIE NIC NIC NIC ja za tomkiem tak chodzilam 1,5 roku.a on za mna:> a potem pojawila sie monika i odbila mi go w tydzien:>hehe

olewanie jest bez sensu zadaj sobie pytanie czy ty byschciała byc olewana ??