Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroooowa

wzywam fanatyczki zdrowej zadbanej skóry

Polecane posty

Gość mroooowa

hej piszę bo proszę o jakieś sprawdzone sposoby na rozjaśnienie, rozświetlenie i odzywienie skory na calym ciele. sama stosuje peeling kawowy srednio co 4 dni i oliwke w zelu Johnsona,masaże, kąpiele w ziołowych wywarach, od czasu do czasu jakies naturalne maseczki prosto z lodowki ;) a skora wydaje sie wciaz miejscami chropowata i taka...szara wedlug najblizszych osob mam obsesje na tym punkcie może zaproponujecie jakaś metode od środka? jakaś dietka, sprawdzone tabletki, czy magiczne herbatki? :)

Gość sibi
oczyścić możesz pokrzywą lub bratkiem od środka,no a jak masz szarą znaczy że pora na piling i odzywienie skóry

Gość mroooowa
dzieki sibi ze przypomnialas mi o bratku!! faktycznie jakies 8 lat to piłam i efekty były swietne. peelingi robie czesto, ale zawsze tylko naturalne z kawy(jak dla mnie najlepsze) ponoc picie duzych ilosci wody niegazowanej swietnie wplywa na skore...nie chce mi sie wierzyc zeby sama woda poprawila wyglad skory.

Z wodą ,to przesada, wiadomo płyny trzeba uzupełniać, ale w cudowne działanie nie wierzę. Kup jakiś balsam z drobinkami...rozświetli skórę... możesz zafundować sobie spa, ale to kosztuje...