Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja0009

proszę o przetłumaczenie, z góry dziękuję

Polecane posty

Gość ja0009

You will need 2-3 Pictures for every style you chose.I think you can do any style but it is up to you what you would like to do.The Pictures need to be Color,Fullbody(head to toe)and show you from front,side and back.These Pictures will go along with your Setcard into the Database so Companys get an first impression of you.You can take them yourself,most new Models do that.If you have any questions let me know. I look forward to hear from you.

Gość hjiohjbrsiubhrsi
Tlumaczenie bardzo doslowne, wiec po polsku nie gramatyczne. Nie mam czasu na myslenie jak by to ladnie po naszemu brzmialo. Ale mysle, ze zrozumiesz bez problemu. "Bedziesz potrzebowac 2-3 zdjec na kazdy styl, ktory wybierzesz. Mysle, ze mozeszz zrobic jakikolwiek styl, ale to zalezy od ciebie, co chcesz zrobic. Zdjecia musza byc kolorowe, Cale cialo (od glowy do palcow stop) i pokazywac cie z przodu, boku i tylu. Te zdjecia beda szly razem z twoim Setcard do bazy danych zeby firma dostala pierwsze wrazenie o tobie. Mozesz zrobic je sama, wiekszosc nowych modelek tak robi. Jesli masz jakies pytania daj mi znac. Czekam na wiadomosc od ciebie." A tak wogole, powodzenia ;)

Gość ja0009
Dziękuję :*