Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca Pani zofija

ile za stronę pracy magistereskiej?a ile licencjackiej

Polecane posty

Gość kawawawaw
Wydruk cz-b: 0,20 zl, olorowy: 1,5-2 zl. :P

Gość dewf
nie zadawaj takich pytan , bo na ciebie naskoczą najuczciwsze panienki s kafeteriim ktore nic nie robia tylko przesiaduja całymi dniami na caffe.. a praca za nich sama sie pisze hehe swietojebliwe zaraz ci zjedzą..potępią i spalą na stosie nie wiedziałes, ze na caffe siedza najuczciwsi ludzie na swiecie hehe

chodzi mi napisanie przez kogoś/

pytam z czystej ciekawości.

Gość sratatatata
a czemu sama nie napiszesz ? Ja cie nie oceniam ze chcesz zaplacic tylko sie pytam

ja już swoją pracę dawno napisałam , sama :) a pytam z czystej ciekawości bo koleżanka w tym roku będzie musiała napisać licencjat i już od września chodzi jej po głowie myśl, że musi sobie znaleźć bawoła..i tak się zastanawiam jakie są ceny. ona wiele nie zarabia a jednak ...

Gość nie podp. sie czarnym nickiem
10-15 zł za stronę

to za licencjat? ja słyszałam że w wawie za mgr to 20 zł ciekawe czy to prawda??

Gość za mgr 20-25 zeta

Gość sratatatata
Czyli praca za ok 1000zeta nie duzo moim zdaniem--niektore laski biora tyle za noc

Gość ja magisterke napisalam i
obronilam 6 lat temu nikt za mnie nie pisal. lepiej sie wez do nauki moja durna kolezanka tez zlecila komus napisanie i teraz ja ta osoba szantazuje ze jak jej nie doplaci to zglosi to i bedzie po tytule magistra:) i ta jej co jakis czas placi:)

Gość o to mozna powiedziec
dobra inwestycja:) ale pomysl!

Gość sratatatata
ale jaja z tym szantazem

ja kiedys przepisywalam prace,nie ma znaczenia ile licen. czy ile magisterska ,samo przepisanie jednej strony 2 zl,a jak jeszcze z wydrukiem to 3 zl, mialam duzo chetnych

Gość ale mozna kogos udupic
moze nawet pojsc zglosic ze go ktos szantazuje ale z tytulem i tak moze sie pozegnac....

no tak cena 1000zł trochę więcej niby sporo a tytuł na całe życie

ten ktoś kto szantażuje ta osobę to naprawdę świnia. Nie dość że wziął kasę za robotę i teraz jeszcze ciągnie..kurcze trochę uczciwości na tym świecie.

Gość nie podp. sie czarnym nickiem
ja podałam za licencjat w mniejszym miescie (ale raczej 15 niz 10 zł)

dodam ze kolezanka pracuje w powaznej firmie gdzie bez wyzszego wyksztalcenia o stanowisku managerskim nie ma co marzyc. wiec ma do wybboru albo bulic albo polozyc temu kres i przy okazji zadac sobie "smierc zawodowa". z reszta po czyms takim kazdy by zwolnil moim zdaniem.

Gość helmeralda
kurva , swiat schodzi na psy, masz promotora , masz czas , pisz powali kontaktuj sie z promotorem w razie watpliwosci i pisz sam/sama pózniej pełno takich pieprzonych wykrztałciuchów po ulicach łązi "co psu ogona nie umei zawiązać"

Gość uczciwosci tez cos
kupujesz prace magisterska to sama oszukujesz. chocby tych ludzi co ciezko pracowali nad swoja praca, i pisali sami a teraz jakis osiol tez ma tytul. bardzo dobrze ze sa jeszcze tacy pomyslowi ludzie

Gość ale cyrk no nie moge
ale jak masz magistra diozywotnio to i dozywotnio plac:) cos jak leasing;)

jak ja obroniłam magistra tak sie cieszyłam, po prostu cudowne uczucie dojść do czegoś samemu. Ciekawe jak czują się ci, którym ktoś napisał pracę, pewnie myślą..nie jestem taki głupi sam pisać pracę. zero satysfakcji..tylko pogardliwy uśmiech.:O

do ----------------------------------------> ale cyrk no nie moge dobre:D dożywotnio płać:D:D

zeby bylo smieszniej to znajoma stdiowala 2 lata wyzej i napisala jej ta prace. ale babka jest w naprawde trudnje sytuacji zyciowej i chyba nie moze inaczej teraz kasy zdobyc. to lapie sie tego. roznie bywa w zyciu.

wiecie co,ja naprawde chce swoja prace napisac sama,i pisze ja sama z wielkim trudem,bo mam takiego promotora ze tylko plakac,nie pomaga mi nic,juz o tym pisalam na forum,nawet planu nie moge ulozyc a bez tego jak pisac dalej :( a on nie pomaga mi nic i powiedzial ze nie od tego jest.a ze jest dyrektorem na uczelni to nie moge zmienic go bo do niego bym musiala wniosek z uzasadnieniem dlaczego napisac

Gość gracjankaa.
ja w czerwcu sie bronilam.Gdzies w kwietniu prof przyniosl nam wycinek z gazety, co sie dzieje z nieuczciwymi magistrami-nie uwierzyciue ,al;er policjantka 3 lata temu miala obrone pracy i wyszl oszydlo z worka, teraz w policjio oczywiscie nie pracuje. Trzeba byc niezlew tepym:(

marceliona może napisz ten wniosek...bo później będziesz miała jeszcze gorzej. moja koleżanka miała takiego debila nic nie pomagał to co napisała wszystko było źle a w ogóle tego nie czytał...normalnie tragedia..na zczęście wszystko dobrze się skończyło