Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelineeee

nie umiem sie dobrze ruszac pomozcie bo mam dosyc

Polecane posty

Gość dojrzała kobieta123
eveline, jak on jest na tobie staraj się ruszać biodrami - przecież nie lezy chyba całym ciężarem, żebys nie mogła sie ruszyć! w każdej pozycji kobieta może ruszać biodrami, nie lez jak kłoda bo mu się to w końcu znudzi i bedzie szukał lepszej!

tez lubie ;D;D jak facet jezykiem wchodzi we mnie mmm .... ale moj kochanek nie zawsze zgadza sie na to a ja cale zycie jestem niedopieszczona ;D

Evelineee co ty wypisujesz że czujesz sie tępa przy nas ,przecież każdy z nas musiał sie tego nauczyć .Jednym to przychodzi łatwo innym trudniej .Przecież matka nam tych wiadomości w genach nie przesłała,o uczyc sie będziesz całe życie ,zawsze sie coś znajdzie co by można było poprawić.:)

Gość evelineeee
dojrzała kobieto włąsnie tego sie boje ;/

rozpocząłbym od całowania ust (z jezyczkiem), potem calowalbym szyję, potem zdjałbym bluzke, staniczek, popieścilbym palcami suteczki i delikatnie dotykał je językiem... :-P

ryjekkk mowi calkiem dobrze ;D same kiedys bylysmy tepe w tych sprawach,to z czasem przychodzi

Gość evelineeee
tak tylko ze ja mam 22 lata to juz troche hehe

ale mnie to wcale nie dziwi ze masz 22 lata.to normalne,a z tego co tu czytam to wydaje mi sie ze stres cie zjada i dlatego tak masz

skoro sie boisz ze on sobie poszuka lepszej w lozku to po co z nim jestes? szokuja mnie zwiazki oparte na takich lekach... a tego typu porad nie szukaj na forum bo co ma Ci to dac? sama nie potrafilas wymyslec tego, ze musisz poprostu pocwiczyc? jest to dosc proste, nawet dla bardzo przecietnie inteligentnej osoby.

Gość evelineeee
bardzo mozliwe kurcze musze cos z tym zrobic on jest moim pierwszym partnerem i moze dlatego brak doswiadczenia plus stres

mmm bawisz sie moim kolczykiem w pepku ... sutki juz mi stoja z podniecenia,ale ja chce zebys zszedl nizej patrzysz na mnie ze zdziwieniem ale nie opierasz sie ...

Gość evelineeee
tak bo jak bede tak dalej robiła to pewie sie mu to znudzi i nie praw mi prosze kazan ok szukam rad bo mam małe doswiadczenie i tyle.

wkladam rękę na uda, zaczynam piescic ich wewnętrzną część od kolan w górę i z powrotem, Ty delikatnie powoli rozchylasz je, liże językiem pdbrzusze coraz niżej, niżej....

Zamyślony - każda inteligentna kobieta wie, że brak satysfakcjonującego seksu może rozwalić związek. Chyba, że mowa o związku emerytów, którzy nie mają potrzeb seksualnych. Bo ci, którzy mają też to wiedzą. I chyba lepiej, że woli zapobiegać niż leczyć, prawda?

łoo no to jak to twoj pierwszy facet to ja sie nie dziwie ze ty sie stresujesz.mowie ci zacznijcie najpierw poznawac swoje ciala a nie od razu do seksu podchodzicie

mam przyspieszony oddech,mowie ci zebys sie oderwal od mojej malej i zebys polozyl sie na mnie.. wchodzisz we mnie powoli ale gleboko, po twojej minie widze ze ci sie podoba ...

Gość 8====D--
Kejtii....mam na Ciebie ochotke wiesz:]

Gość 8====D--
to wy sie bawcie a ja sie dolaczam...klekam obok lezacej na lozku kejti i daje jej mojego kutaska do buzi...usmiecha sie i namietnie go lize...mrrr staje w mgnieniu oka...gladze i sciskam jej piersi...

malo stanowczy: normalna kobieta uczy sie seksu ze swoim partnerem dla wlasnej czy tez obopolnej satysfakcji, a nie dlatego bo sie "boi ze on odejdzie". zastanow sie nad implikacjami tego sposobu myslenia... ona nie chce byc lepsza, dla wlasnej satysfakcji, ona chce byc lepsza od innych zeby ja znudzony partner nie zostawil. gdzie w tym uczucie? gdzie w tym poczucie wiezi? a zycie jest rozne i czesto sie zdaza tak ze w zwiazku sa nawet bardzo dlugie okresy kiedy seks jest niemozliwy i co wtedy?

poruszasz sie we mnie powoli ale ja chce zebys to robil szybciej,prosze cie zebys zerznal mnie jak suke,zaczynasz szybkie ruchy a ja krzycze z radosci .. ;D