Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelineeee

nie umiem sie dobrze ruszac pomozcie bo mam dosyc

Polecane posty

Gość 8====D--
dyskretny..przeszkodze...odejsc na bok i powal sobie chwile...bior ekejti za reke podnosze z lozka moj kutas juz sterczy popycham ja na sciane i szybko staje przed nia lapie rekom za szyje i wpycham jezyk do ust..lize ucho...zerzne cie suko szepcze...wkladam kutasa do Twojej spragnionej szparki i zaczynam Cie posuwac dotykasz pupa o zimna sciane glowa tez sie nie o nia opierasz nie mzoesz sie ruszyc wchodze z calej sily jadra obijaja sie o Twoje cialo jeczysz...a ja ssam Twoje sutki lize szyje popychajac ostro...luisz to suko:>

Gość dojrzała kobieta123
Życie jest brutalne niestety a sex w związku jest ważny, na początku jest zauroczenie, miłość, ale potem... różnie bywa. Dobrym sexem można wiele zdziałać :P:P

jecze z podniecenia odrywam sie od ciebie i schodze na kolana, biore twojego wladce do ust i zaczynam ssac.. ty juz odplywasz podoba ci sie to .. zeby jezcze sie nie spuscic podnosisz mnie i z now zaczynasz we mnie wchodzic ...

Gość dojrzała kobieta123
eveline jesli nie przychodzi ci to samo to poćwicz. Musisz byc aktywna. Trzeba się zgrać. Poza tym same ruchy to nie wszystko. Możesz nadrabiac wyrafinowanymi pieszczotami. Poczytaj troche o tym. np. Cosmopolitam

Gość 8====D--
kilka pchniec...i wyciagam kutasa twardym i naprezonym czlonkiem uderzam twoja cipke...blagasz zebym rznal cie dalej...usmiecham sie...i wchodze w Ciebie zamykasz oczy znowu go w Ciebie wpycham...mrrr suczko uwielbiam sie tak z Toba bawic...odplywasz ledwo stoisz na nogach trzyam cie za biodra bo ciezko Ci stac

hehe ;Ddla ulepsszenia proponuje kochac sie na pracel.udami trzymam sie ciebie,ciagle jestes we mnie ... zanosisz mnie na prakle i wlaczasz ja,drape cie po plecach bo juz nie wytrzymuje tego podniecenia

Gość 8====D--
cala drzysz moj penis wchodzi w Ciebie ruszajac sie na rozne strony wbijasz sie pazurkami w moje plecy a ja staram sie posuwac Cie jeszcze szybciej oddychamy glosno dlugo nie wytrzymam bede musial trysnac a potem posunac Cie jeszcze raz badz moja suka..

Gość 8====D--
jaki niesmialy...kejti ma ochote na dwa kutaski kolego;)

gryze cie w ucho i szeptam przeciez wiesz ze jestem cala twoja,rob ze mna co chcesz .. nie wytrzymales, wychodzisz ze mnie i spuszczasz mi sie na brzuch..zanosisz mnie na lozko,chwile odpoczywamy ale ty znow zaczynasz dobierac sie do mojej malej...

nie ma znaczenia ?? kolego ja sie tu tylko bawie heh .. jak sie nie dolaczasz to nara;]

Gość 8====D--
kaze Ci wypiac tyleczek robisz to..dostajesz kilka klapsow...grzeczna suczka...rozchylam mocno Twoje posladki i zaczynam lizac Twoja dupcie..mrrr nie mozesz sie powstrzymac kierujesz raczke na cipke masujesz ja..moj jezyczek kreci sie po Twojej drugiej dziurce...znow chce Cie rznac

podoba mi sie to co robisz ... pozwalam ci zow wejsc we mnie .. kochamy sie w pozycj na pieska .. mocno trzymasz mnie za biodra , ja trzymam sie na lokciach i krzycze z rozkoszy

podoba mi sie to co robisz ... pozwalam ci zow wejsc we mnie .. kochamy sie w pozycj na pieska .. mocno trzymasz mnie za biodra , ja trzymam sie na lokciach i krzycze z rozkoszy

Gość 8====D--
co chwilke dostajesz klapsa wchodze w Ciebie mocno pochylam sie nad Toba i lapie za piersi zaciskam na nich mocno palce i przyspieszam nie mozesz wytrzymac kladziesz sie twarza na lozku i zaciskasz palce na przescieradle...jeczysz a ja nadal bombarduje Twoja dziurke moim praciem

[ bombarduje ehhehe ] odwracam sie i rzucam cie na placy... caluje po szyi,klatce,brzuszku ... ty masz nadzieje ze zejde nizej i nizej ale ja wchodze na ciebie i zaczynam od wolnych ruchow coraz szybciej i szybciej

Dyskretny, chyba się nie rozumiemy. Porządne to takie bez kochanków. Nawet dyskretnych. Deklarujesz się jako kochanek, czyli siłą rzeczy "ten trzeci". W tej sytuacji trójkąt jest na porządku dziennym :classic_cool: No dobra, czasem nocnym :classic_cool:

Gość 8====D--
wiesz ze mnie to meczy...przyspiesz...masuje Cie po udach i brzuchu...dotykam rak...ujezdzaj mnie ostro suczko...jestem zbyt podniecony na wolne ruchy wiesz o tym...nie mecz mnie tylko nabijaj sie na niego mocno