Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelineeee

nie umiem sie dobrze ruszac pomozcie bo mam dosyc

Polecane posty

Gość evelineeee
ale sie narobiło na tym moim topiku hehe

malo stanowczy kocham cie normalnie za te slowa dzieki ze rozumiesz hehe

Kejti, zajmij się... e, no właśnie, kolegą :D Ja popilnuje tego towarzystwa, na koniec we dwóch Cię weźmiemy :) W zasadzie to już możesz mi rozpiąć spodnie i zająć się moim fiutem, koledze dogadzaj dolnymi partiami ciała :classic_cool:

Jak możesz tyle mówić z pełnymi ustami? :classic_cool: trzymam Cię za włosy i robię sobie dobrze Twoimi ustami... patrzę jak od tyłu kryje Cię kolega. Jak sukę... Porozumiewawczo mrugamy do siebie... jednocześnie wychodzimy.... Klęczysz zdezorientowana.. zmieniamy się miejscami... znowu czujesz dwa kutasy - jednego w cipce, drugiego w ustach. Tak... mamy jeszcze coś do załatwienia z Tobą... :classic_cool:

malo stanowczy wiele potrafie ;D;D ale wyszlo na to ze zostales do zabawy ze mna sam na sam .. ? .. mmm podoba mi sie to ;D

Gość splendid86
was juz calkiem pogielo

No pięknie, a miałem być tylko dodatkowym urozmaiceniem :classic_cool: Zgubiłaś jednego fiuta! Wyciągam swojego, kładiesz się na plecach... wpycham Ci palce w cipkę.. mokrymi od Twoich soków dobieram się do Twojego tyłeczka... najpierw jeden... kutas wędruje z powrotem do cipki... oblizuję ci usta... wpycham w nie język i jednocześnie drugi palec wpycha się w dupkę... drugą dłonia pieszczę twoje piersi... Nerwowo rozglądam się za kolegą... :classic_cool:

Gość splendid86
a tu palec brudny od gowienka hehehhe

Gość uupupupupup
mtko kochana skad wyscie sie wzieli pogieło naprawde

Splendid bierze wibrator i podchodzi od tyłu. Wyjmuję palce i rozchyulam ci pośladki... powoli przystawia czubek wibratora do Twojego tyłeczka... napycham cie na niego... wyrywasz się, ale mocno cię trzymam... widzę bół w Twoich oczach... dostAjesz klapsa i wibrator powoli zanurza się w tobie... czuję go na fiucie przez tą cienka ściankę pomiędzy pochwą a odbytem... gryzę cię w szyje, zapominasz o bólu tyłka :classic_cool:

Gość kolega malo stanowczego
Malo stanowczy juz jestem odpinam Ci spodnie, zsuwam je i ładuję swoja lange w Twój tylek :)

zgubilas fiuta hehe dobre ;D a ty myslisz ze gowienko na palcu? chyba nie kochales/as sie ngdy z takim uroizmaceniami ;D mmm podoba mi sie to ale chce zebys delikatnie gryzl mi sutki posuwal mnie szybko i mocno

Gość kolega malo stanowczego
Malo_stanowczy, nieźle masz rozjechanego rowa, chyba nie jeden już Cię zapinał :(

Zamyślony w znudzeniu pakuje Ci w usta swojego członka. Trochę się ożywił, a przynajmniej jego penis. Kolega trochę ogranicza mi ruchy, ale daję radę... Twoje piersi liże splendid, jednocześnie rżnąc Cię wibratorem... upupup z wypiekami na twarzy i łapką w majtkach ogląda całą orgię.

Gość splendid86
a ile wy macie lat jesli mozna wiedziec

Myślałem, że kolega ma większego fiuta - no cóż, rozczarowania się zdarzają. Wyślizguje się ze mnie bezwładny :O Znudzony szybko dochodzi, spuszczając się na twoje piersi i usta splendid. Wychodzę i cały ładunek mojego nasienia ląduje na twarzy kolegi - może przynajmniej w ten sposób mnie zaspokoi....

ja pierdole powinnismy ksiazke z tego napisac ehehhe ;D dawaj dalej poczytam sobie troche bo chlopak przyszedl i nie pozwala pisac ;p

Gość Malo_stanowczy_TY_PEDALE