Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja0009

Proszę jeszcze raz o pomoc w angolu.

Polecane posty

Gość ja0009

Pozawracam jeszcze trochę 4 litery niektórym :) Mógłby mi ktoś, kto dobrze zna angielski przetłumaczyć poniższy tekst na język angielski. Nie jestem totalnym matołem z angola, ale nie chcę zrobić zadnego błędu, bo to jest dla mnie ważne. Będę wdzięczna. "Do kiedy mam Ci przysłać te zdjęcia? Jeżeli dostanę jakąkolwiek ofertę i będę mogła wylecieć do USA bez problemu, to będę Ci wdzięczna do końca życia. Nawet nie wiesz jak mi się marzy życie w Los Angeles."

Gość gina_deville
jak ci sie marzy bez angielskiego to lipa chyba nie when do you want to get these photos? if I get any offer and I'll be able to go to the usa without problems I'd be so much grateful. you have no idea how much I dream of living in La.

Gość ja004
Na razie mam 16 lat. Zawsze z angola miałam oceny celujące, ale to jest dla mnie ważna sprawa i nie chcę zrobić żadnego błędu, dlatego wolę żeby mi pomgoli eksperci.

Gość ejbisi
Tylko uważaj i nie jedź nigdzie w ciemno do nieznanych Ci osób bo wylądujesz w jakimś burdelu........

Gość free45566
Mam 16 lat, ale potrafię myśleć logicznie (chyba) :) Firma od której dostałam propozycje jest sprawdzona...tak więc dzięki za troskę ;]

Gość ja009
fajnie, że ktoś się podszywa za mnie...:) ale mniejsza z tym...