Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dr Euzydora Aronson

Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Wkurzyło mnie ostatnie wydanie magla towarzyskiego, gdzie pod niebiosa pani Karolina wychwalała Cichopków za ich jakże wielce prometejski wyczyn : Otóż gaże za sesje zdjęciowa dla Vivy z ich zdjęć ślubnych przeznaczyli na cel charytatywny. I co w tym szczytnego????? Gdybym ja dostała 10 tyś i dała biednym jak to mówią: \"Łatwo przyszło łatwo poszło\" w końcu i tak by to nie była moja kasa:o To samo Angelina i Brad! Przecież to jakaś paranoja:o Ja klika t pomagałam dzieciom z domu dziecka jako wolontariuszka, moi znajomi robią to samo podkreślam za DARMO!!! Kto o nas cokolwiek wspomniał? Napisali gdzie o tym? Codziennie tysiące ludzi dobrej woli robi o 1000 000 razy większe uczynki za darmo lub z własnej kieszeni. Dlaczego nie pamięta się bezimiennych, zwykłych szarych ludzi? Przecież czynią o wiele więcej dobra niż ludzie medialni.

Gość bo mogli
zrobic ślub na zadupiu i nie wziąsc za to kasy - wzięli - dadzą na cel charytatywny i co to kogo obchodzi ? Nie jestem ich fanką ale skoro na popularności można zarobic w dobrej wierze to nie bardzo rozumiem o co ci chodzi

dr Euzydora Aronson fakt masz racje 🖐️ maja kasy od groma to co to na nich takie pare groszy...im chodzi o REKLAME a nie dobroc...pfff!!!Ci ktorzy sami maja mało a jeszcze pomagaja innym powinni byc wyrozniani 🖐️

Gość co robić teraz mam
w końcu i tak by to nie była moja kasa---jak to mogli zgarnac kupe kasy znacznie wiecej niz 10 tys a oddali pozatym sa slawni to sie o nich mowi nawet o znacznie mniej istotnych sprawach

Gość clska
skoro duzo mają i chcą sie podzielić to BARDZO DOBRZE, bo niektórym to całe życie jest mała, mało, mało....

Gość co robić teraz mam
a kogo to obchodzi ze jakas anonimowa wolontariuszka podciera tylki starym babciom --to nie jest medialne nie zainteresuje nikog

ale w sumie to o co chodzi teraz? zebysmy ich jednak napietnowali ze dali na cel charytatywny? a moze dali za malo? :p

co robić teraz mam Uprzejmie proszę o czytanie napisanego przeze mnie tekstu ze zrozumieniem:) a następnie udzielanie komentarza. Tak robią zazwyczaj inteligentni ludzie:)

Oni sobie zapewnili tym ślubem taką rekalmę i dodatkowo oddaniem tej kwoty z sesji na cele charytatywne że to im się wręcz opłacało. To nie zaden szlachetny gest, tylko chwyt marketingowy i tyle

Haris Pilton Chodzi o to, że praktycznie większość ludzi rzyga Cichopkami. Sprzedają swoją miłość na łamach tabloidów a później wielce oburzeni, iż paparazzi nie chcą dać im żyć! Nie rozumiesz, że ta cała kasa to podkolorowanie swojego wizerunku i kolejna reklama. Właśnie o to im chodziło, żeby ludzie mówili jacy to oni nie są dobroduszni a dla nich to tylko ZAREKLAMOWANIE się!

moze i chwyt ale ja mysle, ze biednym ktorzy za te kase kupia sobie chleb czy co tam im potrzeba malo obchodzi dlaczego ja dostali tylko dla nich wazny jest sam fakt otrzymania darowizny pozatym napewno jest to dobry wzorzec napewno lepiej dla molodziezy wzorowac sie na przeslodzonej charytatywnie aktywnej Cichopek niz.....dajmy na to....Amy Winehouse

Gość clska
może i chwyt marketingowy, ale kasa poszła na charytatywny cel

Euzydora - w nawiazaniu d rtwojego ostatniego postu - ich parcie na szklo a pozniejsze usakrzanie sie na brak prywantosci to juz zupeeeelnie inna para kaloszy :O

Haris zgadzam się z Toba tyle tylko ze przynajmniej Amy Winehous jest naturalna a nie taka udawana jak Cichopek, i to jest różnica

Gość clska
najlepiej jakby nie dali to by głupich dyskusji nie było

Acha czyli ta dyskusja jest głupia? Polecam w takim razie inne topiki z serii: Jak myślicie czy jestem ładna oceńcie moją fotkę? Czy w trakcie seksu oralnego mogę zajść w ciąże? Sęk chyba tkwi w tym, że kulturalna rozmowa na łamach tego forum nie może istnieć.

Euzydoro - ok, moze to lekko bulwersowac ale dla mnie naprawde najwazniejszy jest sam fakt dokonania darowizy niz medialna otoczka wokol tego lub tez jej brak moze bedzie to mialo pozytywny oddzwięk np. tak ze inne gwiazdy tez poczuja sie zobligowane do oddawania swoich gazy z sesji slubnych lub z dziećmi na cele charytatywne?