Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrr wrrr wrrr

Nienawidzę swojej siostry

Polecane posty

Gość wrrr wrrr wrrr

[wściekły] wkurza mnie swoim zachowaniem... Lubicie swoje siostry? :P

Nie mam siostry ;) ale za to mam brata za którego bez zastanowienia dałabym sobie rękę uciąć :) choć czasami mam go ochotę zamordować gołymi rękami :p

Gość a ja nienawidze swojego
brata:O

Gość wrrr wrrr wrrr
mrozek zastanów się czy Twoje uczucie się zmieni gdy ona umrze. Wątpię. Wzbudza we mnie wyłącznie złe emocje

Gość wrrr wrrr wrrr
Nienawidzę ja za to najbardziej gdy w nocy przychodzi i penetruje mój odbyt sztucznym kutasem zakupionym z przeceny w biedronce. Czuję się wtedy niedowartościowany , zachowuje się jakby nie było jej stac na sztucznego kutasa z markowej firmy.

Gość juuu
Ja też swoje nie nawidze... np. teraz rzuca mie wysmarkanymi chusteczkami. Ciągle rodzice traktują mie jak jej nieńkę ... to jest strasznie irytujące

Gość CHUDA91
ja z moją dzieliłam pokój...od zawsze biłysmy się,kłóciłyśmy się milion razy dziennie...teraz ,kiedy od 4 lat jest w Irlandii oddałabym wszystko,żeby było jak dawniej,uwierz;)

Ja też się kłóciłam z rodzeństwem strasznie a teraz kiedy jestem daleko od domu to bardzo za nimi tęsknie i za każde z nich bez zastanowienia oddała bym życie

Gość quality
5 lat mieszkam za granica i od tego czasu nie gadam z siastra,widzialam ja moze ze 2 razy, nawet do tego stopnia jej nie znosze,ze nie jade na jej wesele, ktore jest za pare tygodni, zreszta, jeszcze zaproszenia nie mam :) ....dodam,ze nie tylko ja z rodziny nie pojawi sie na tym smiesznym weselu, reszta idzie bo im glupio bo " co ludzie powiedza" no i nie chca mojej mamy denerwowac!!! ......to tyle z mojej strony

Gość to przyszlo z Australii
jakby siostra we mnie rzucala osmarkanymi chusteczkami to bym ja zwiazala, zakneblowala i zamknela w lazience ciemnej :D o ile mlodsza. bo jak starsza to nie wiem, ale mozna wymyslic cos rownie okrutnego :P

Gość dr dre
Poważnie? To smutne, bo w końcu to siostra... Ja kocham swoje rodzeństwo i też dałabym się za nie pokroić. Mam starszą siostrę o 7 lat i młodszego brata o 6 lat. Oczywiście kiedyś też darliśmy koty, nasze relacje różnie wyglądały, ale dziś, jak każde z nas ma już swoje lata jesteśmy dla siebie dużym oparciem i możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji.