Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chusteczka26

jak sie zabezpieczacie po porodzie???

Polecane posty

Gość chusteczka26

jestem 6 tygodni po cc i zastanawiam sie nad najlepsza antykoncepcja. nie planuje na razie dla malej rodzenstwa i chce miec pewnosc, wiec "metoda" karmienia piersia jest niewystarczajaca. mysle o pigulkach dla mam karmiacych. a co wy wybralyscie???

ja karmialam tylko miesiac potem do pierwszej m,iesiaczki prezerwatywy :O ale to nie dla nas :P i potem tabletki i tylko tabletki :)

Gość chusteczka26
ja karmie caly czas i zamierzam karmic. wiem, ze niektorzy twierdza ze gdy sie karmi, to sie nie zajdzie, ale ja w to tak do konca nie wierze. zreszta nawet moj gin w to nie wierzy. dlatego mysle o tabletkach.

Gość dla matek karmiących są
pigułki cerazette bez estrogenów a jak skończysz karmić to możesz przejść na "normalne" dwuskładnikowe - ale cerazette też możesz brać nawet pózniej

wiesz takei bzdury to ciemnogórd i tyle moja koleżanka karmiła piersia do roku i brała cerazzete na poczatku sie kiepsko czuła ale potem ok ja nie karmiłąm bo nie miałam czym :(

Gość dla matek karmiących są
ewentualnie zastrzyk depo-provera i chyba spirala mirena (ale nie wiem ile czasu od porodu można ją założyc). to chyba wszystko z hormonów dla karmiących

Gość myszka ale ty
ochydny ryj masz