Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*zaczarowana kredka*

Nowy Topik dla nowych yasminellowiczek

Polecane posty

witajcie:) dostałam tabletki yasminelle...czy ktoras z Was jest na poczatku ich brania.... i czy moze napisac czy ma jakies skutki uboczne?? wiem ze organizm kazdej z nas nie na wszystko dziala jednakowo... ale chcialabym sie dowiedziec na co trzeba sie przygotowac...;) wczesniej bralam cyprest... polecam:) w moim przypadku zadnych skutkow ubocznych..:) wrecz przeciwnie.. cera mi wyladniala.. piersi sie powiekszyly:) zapraszam do pisania i pozdrawiam:)

Ja biorę Yasminelle od ponad pół roku pierwszy miesiąc byłam ospała zmęczona ale nie było a tak źle:) a teraz jest dobrze:) i bardzo je chwale:) na początku tez bolały piersi ale to przechodzi:) I bardzo Polecam:)

Gość fioletowe kolczyki.
a ja biore Yashmin to poodbne to tego co wy tylko wieksz dawka hormonow bo wy macie takie typowie dla nastolatek . tez sie dobrze cuzje nie mam skutkow ubocznych jak narazie dzis mam 2 dzien przerwy i czekam na wystapienie krwawienie zawsze dostaje 3 dnia, ale cos sie martwie bo brzuch mnie nie boli jakos za mocno, wiec zaczynam pomalu panikowac:)