Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

aaa...teraz juz mam 3 po tym jak sobie obiad zrobilam...i po tym co widze na talerzu:D:P

ja u siebie w domu, to caaaalutki ogrod jablek, gruszek, sliwek, czeresni, malin i roznych takich mialam...a tutaj..kupne:(

hehe...moze ktos mi cos w rodzaju rozpoznania napisze..kto to kto..i wysle na maila lub gg...hehe...bo troszke jeszcze problemy mam:D

Krwi, snów, mknień, żądz, Gór, chmur, drżeń, zórz, Łez, chwil, róż, słońc, Łkań, gwiazd, gróz, mróz --! O, życie moje! O, życie moje! Bierz, gub, trwoń, trać, W lot, w śmiech, w gniew, w szał! Żyć! śnić! drżeć! łkać! Mknij, leć, pędź, w cwał! O - życie moje!! O życie moje!! Ból? Śmierć? Tak, tak! Wiem, wiem: czar złud! Nic, nic! Dzień - ptak! W pęd! w lot! w wir! w cud! O życie, życie moje -- Julian Tuwim do jutra :)🖐️

ide dymka puscic i wroce:P ja spac wczesnie nie musze chodzic...przynajmniej do poniedzialku... ale jakos sie tutaj czuje jak stara baba:D hehe...czyli taka po 80:D

tutaj to znaczy w miejscu gdzie jestem, a nie na topiku:P to tak w ramach wyjasnien:D ja to mam chyba glupawke dzisiaj... ale mam powody do radosci ale tez do wielkiego smutku...ale to zycie...samo zycie...nic nie poradzimy...trzeba isc dalej..nie ogladac sie za siebie:D

co, znowu sama z soba bede piac :P ake mam lekkiego lota po tym dymku, a to zwykly byl:P

uuu....awanturka...:P a ja ide sie umyc i spac chyba.... za duzo wrazen jak na jeden dzien:( buzka 🌻