Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

Jestem z upływającej wody... Jestem z upływającej wody z liści które drżą trącane dźwiękiem wiatru przelatującego pośpiesznie jestem z wieczoru który nie chce usnąć patrzy uparcie głodnymi oczyma gwiazd noc - poprzez niebieskie żyły w każdym włóknie ciała w końcach palców pulsuje namiętnym niespełnionym jestem ochrypłym głosem milczącym głucho nade mną dni o wielkich pustych skrzydłach mijają... H. Poświatowska

napisałam właśnie do Ciebie. jak dzień mija? (usiłuję się powstrzymać od skomentowania słów Cienkiego)

Gość jakikolwieknick
ja tez jestem, ale kogo to obchodzi

pierwszy raz tak mam... a wiesz, że kiedyś to się skonczy i co wtedy?

Gość jakikolwieknick
nikt do mnie mejla nie napisal, musialem sam forum przeszukac/ndobrze, ze cienki w pasie wczoraj zostawil jeszcze mejl stary. A wysukiwarka jest taka do kitu, ze musialem sobie sypt napisac zeby was znalezc

Gość jakikolwieknick
damm nie mam tutaj porawiania pisowni i pelno typos przechodzi :/

Ja też nigdy tak nie miałam. Chyba naprawdę brakuje nam w rzeczywistości kogoś naprawdę zaufanego komu można o wszystkim powiedzieć. Ja mam dużo znajomych ale żadnej takiej osoby.

Afra chciała napisać do Ciebie ale mówiła, że Twój adres nie działa

Czekolada ja mam podobnie a nawet jeszcze gorzej-bo tu gdzie mieszkamy jesteśmy sami :( wszyscy dobrzy znajomi daleko. Kiedyś jak byłam małolatą to miałam przyjaciółkę-teraz to już tylko koleżanka.

Ja miałam przyjaciółkę przez całą podstawówkę i szkołę średnią a teraz jesteśmy tylko koleżankami.Jak czasem się spotkamy to nie mamy o czym rozmawiać.

Gość jakikolwieknick
nie da rady narazie, zautomatyzowalem proces odpowiadania na forum ale nie dopracowalem jeszcze logowania. Wiec musze byc pomaranczowy. Nie przejmujcie sie zawsze jak sie odezwe to dam jakies wskazowki ze to ja.

w piątek czeka mnie wizyta w urzędzie a ja ciągle kicham-prycham, jak mi nie przejdzie, to ja nie wiem jak tam wysiedzę w takim stanie a może postraszę, że pozarażam to mnie przyjmą bez kolejki ;)

akurat biorę jeszcze inne leki(wiadomo jak się choruje to na całej linii)i nie mogę % pić 😭 a ten cały szajs na przeziębienie do d... jest :(

jeśli będę wyglądała tak jak dziś, to nawet nie muszę się starać, żeby wystraszyć :D

A gnieszka Pietryga W moim pokoju pojawia się coraz więcej aniołów Pierwszy zajął miejsce nad łóżkiem by swobodnie dbać o pozytywne rozpatrzenie spraw sercowych Drugiego przyniósł mi przyjaciel Miał przyganiać szczęście przez cały następny rok Trzeci wystawiony na sprzedaż uśmiechał się znacząco pewnego szarego dnia Moje trzy anioły w stanie głębokiej przyjaźni schodzą co wieczór do najbliższego baru Zaniedbując obowiązki

Gość jhdfi ck
"Cicho i pusto jak w mej czarnej duszy... proszę Anioła niech me serce poruszy... Niech spojrzy z góry w me mroczne wnętrze... Niech uśmiech zagości niech obejmie szczęście..."

Gość jhdfi ck
zobaczyć promień słońca w minucie przedświtu odnaleźć źródło strumienia w szemraniu płynącym dotknąć wiatru w poszumie rozedrganych liści przeczuć w deszczu zachwyt nad odcieniem tęczy usłyszeć szept istnienia w ziarnie kiełkującym... odczytać w myślach to co jeszcze nie jest napisane zrozumieć sens wszystkiego co niewypowiedziane... :)

hej... ja dzisiaj mialam spotkanie z ciachem...spoko bylo:) poznalam jego mame:) dopiero przed chwila wrocilam... cienki odpisalam...chociaz i tak nie wiem co powinnam napisac...ale dziekuje za wiesci,caly dzien bylam myslami tylko przy niej... buzka kochani 🌻