Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

Ktoś ma dziś serce chore W tę zimną, nocną porę Dyga spłoszona świeca Wicher dmucha do pieca Jęczy, płacze w kominie Ten, co mu "Nikt" na imię Ktoś jest zły, ktoś ma dosyć A Nikt płacze po nocy Źle komuś, źle Nikomu W przestrzeni i w domu Nikt gra na smętnym flecie I myśli o zaświecie Ten, kto chce zostać Nikim Słucha jego muzyki Słucha, potrząsa głową Odkłada broń gotową M.Pawlikowska-Jasnorzewska

a spoko bylo...szukalismy roweru, ale wole skuter, ale za taka kase chyba nie kupie... no i ogolnie troszke pogadalismy ale zimno strasznie jest i poszlismy do jego mamy mieszkania posiedziec, gadalismy, wyjasnialismy sobie pare spraw ale wrocila jego mama no i poznalam ja i pogadalismy sobie ogolnie:) nic ciekawego:P

czyli ogólnie dobrze było :) ja dziś już odpadam :o wykończy mnie ta choroba

dola zlapalam...przeczytalam cos...uswiadomilam sobie cos...co koleznka i jeden kumpal mysla o mnie.:(: nie mam sily dzisiaj o tym pisac:( ale podlamalam sie ostro...:(:(:(:(:(:(

dowiedzialam sie ze lepiej dla ciacha ze nie jestesmy razem, ze ja nie dojzala jestem i ze mam zjebany charakter:( bola takie slowa, jeszcze od kolezanki...:(

Pewnie że bolą , wiesz teraz dlaczego nagadali na niego takich glupot.Wiesz ja nie znam Cię osobiście ale z tego co piszesz to w najmniejszym razie nie uważam Cię za niedojrzałą.Może ona Ci zazdrości.

urwisek nie patrz na nia i zyj własnym zyciem i nie sluchaj tych rzeczy co mowia na twoj temat bo tylko uszy oklapuja a lepiej zeby nie okllaply i zeby były ładne ;)

ale te slowa, ze lepiej dla ciacha, zeby ze mna nie byl...:( nie maja mi czego zazdroscic:( ale mnie glowa boli, okropnie sie czuje, ide sie polozyc:( sorki, ale nie daje rady:( sama stwierdzilam przed chwila,ze oleje wszystko..ale znam ja 15 lat, prawie ze od urodzenia...no od przedszkola...i bola takie slowa...ze mam zjebany charakter...ze nic do mnie nie dociera...i takie tam.. ide, pa

Gość nocna latawica
ten mój pseudonim- nocna latawica-coś dwuznacznie się kojarzy:Ozmieniłam go:)

Gość jakikolwieknick
ja zagladam, wlasnie kladziemy malego. ciezki dzien dzisiaj byl. Bardzo niespokojny

Gość jakikolwieknick
ten pierwszy

Gość ja też wolę
latawicę :)

Gość ja też wolę
a fajki są fujjj. Taka duża dziewczynka a takie brzydkie rzeczy robi :o

Gość ja też wolę
nie kochacie już pomaranczki 😭