Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

Gość jakikolwieknick
:)

Gość ja też wolę
a ty dalej na czarno :o jak syrenek? :)

Gość ja też wolę
lubię rozpustę :D

Gość ja też wolę
miało być "a Ty dalej nie na czarno" oj źle ze mną :o

bo pewnie fajne ma przedszkolanki ;) nie mogłam usiedzieć i wpadłam sprawdzić, czy są jakieś nowe wieści a tu nic, cienki milczy...

Gość jakikolwieknick
wszyscy pewnie juz poszli spac, to ja tez, zebym wykorzystal te pare godzin drzemki zanim przyjdzie czas na kamrienie nara

Ile rąk, ile spojrzeń, ile melodii trzeba w śnie - Nie wiem ja i ty nie wiesz, i nikt wiedzieć nie może, ile rąk, ile spojrzeń, ile melodii - kto wie? Czy na łodydze z zapachu i barwy, czy na liściu płaskim, który wyrzeźbił wiatr i czy naprawdę zielonym blaskiem, czy naprawdę - przez jedną chwilę czy przez wiele lat? A przez westchnienia leniwych żmij zwiniętych płasko w księżycowej mgle, a przez usta syczące jeżyn, a przez kwiaty wysokie i prężne iść źle. Więc śpij - Czy wcześniej, czy później nocą ci się przyśni koronkowy fosforyczny kształt - Nikły płomyk leśny biały sen wyciśnie i obudzisz się z otwartą dłonią, jakbyś zerwać i pogonić chciał. Więc śpij - Pożeglujesz powiekami wstecz i ramiona wyrzucisz za krawędź - a tam - z puchu księżycowy mlecz tańczy w igłach drzew chwiejnych i barwnych. Mchy spienione suną jak obłoki przygwożdżone łodygami grzybów - nie odróżnisz - płomyk jest podobny do malutkich owadów nieżywych. Pożeglujesz powiekami naprzód i ramiona utulisz jak dziecko - może zawołasz do kwiatu, lecz nie odpowie ci na to - i zapłaczesz w księżycowym mleczu. Ale to nic, tak trzeba, tak trzeba, abyś nie wiedział, ile rąk, ile spojrzeń, ile melodii w śnie - aby znaleźć, aby dotrzeć i oprzeć powieki najprościej o koronkowy fosforyczny kształt. Więc śpij - Przecież nikt wiedzieć nie może, a ty byś chciał?

hej... przespalam sie z tym wszystkim... troche jeszcze boli:( ale postaram sie to olac...

Hej:) Dzięki za maile. Nie było mnie ,bo taka jedna Nocna Latawica mnie przytrzymała;) Nadawała jak Osioł ze Shreka:D:D:D Klusiu,a mówiłem kiedyś, że nie podobają mi się Ci Twoi kolego-żanki:O:O Trzymaj się Malutka:classic_cool:

mam nadzieje, ze dasz wszystkim znac co tam slychac... ja wczoraj probowalam sie dowiedziec, ale sie nie udalo... ale niewazne... sory...pa

Jest w piersi mojej cichy grób, Żaden go kwiat nie stroi I żaden tam nie leży trup W śmiertelnej swej ostoi... Nie dzwoni nad nim dzwonów spiż, Nie ciężą ziemi bryły; Nie sterczy kamień ani krzyż U cichej tej mogiły... Tylko w nią zapadł promień ten, Co złocił moje życie... Tylko w niej leży cichy mój sen I ufne serca bicie I mówię: zostań!- i sama odchodzę, I drżąca idę w ciemności przed siebie, I czuję ciernie kolące w tej drodze, I słyszę dzwony na serca pogrzebie, I widzę czarne snów ludzkich mogiły- I nie wiem,co mi - i iść nie mam siły. Dwie różne drogi - a jedna tęsknota, Dwie różne drogi - a jedno cierpienie. Na jednej zorza wygasa mi złota, Na drugą schodzi noc i smutków cienie.. I późna chwila jest-i rosa pada, I nie wiem,gdzie mi iść-i stoję blada..

Gość jakikolwieknick
do mnie to juz nikt sie nie odzywa. Jakos czuje sie wylaczony z rozmowy. Widac zawsze bede outsiderem. :(

ej no, nie mow tak...zrob sie na czarno...to wszyscy beda cie brac na powaznie...:P smieci wyrzucone?:P

Gość jakikolwieknick
no ba nawet posortowane. pisałem ze nie dajerady zrobic na czarno z powodow technicznych. Pozatym mala katastrofa komputerowa disiaj sie zdazyla. bede musial zabrac sprzet do serwisu :/