Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

nie zrezygnuje sama, bo co znajde, znowu bede bezrobotna?... a nawet jakby gdzie indziej, to to samo wychodzi...tylko nawet niektore firmy sa dalej...a tamta okolice to przynajmniej juz znam...

a może na początek rower wystarczy? może jak poznasz ludzi to może będziesz mogła z kimś jeździć?

tez juz o tym myslalam... wlasnie chyba tak zrobie ze teraz kupie sobie rower, popytam ludzi, jesli nikogo nie bedzie z moich rejonow..to poczekam pare tygodni, zarobie cos i kupie skuter... chyba dobre no nie?

Baczyński Krzysztof Kamil - Rzeczy niepokój Nie wiem nic. Jest wokoło ten rzeczy niepokój, który rzeki przesyca i morza obłoków, który jest sam przez siebie, a ja ponad którym jestem jak smutne dziecko przenoszące góry. I nie wiesz nic, i możesz ręce jeszcze zanurzyć w płynności rzeczy i rzeczy niepokój. ...........................................

myślę, że tak będzie najrozsądniej :) tylko ubieraj się ciepło na ten rower

nio musze jakies cielejsze bluzy sobie kupic:) a w pracy, hehe, jakbyscie widzieli moj stroj, to byscie padli:D gumiaczki biale, fartuchy jakies tez biale, rekawice jak dla rzeźnika, czepek na glowe:P i jakie przepisy, normalnie az glowa boli:P

ja juz zdazylam wyjsc i zalozyc konto w banku, isc na zakupy, a tu nadal nikogo nie ma?:P no wiecie co... haaa...ale u nas sliczna pogoda, cieplo nawet jest...wiaterek lekki, ale cieplo:P

Aleksander Jurewicz Oswajanie Nie oswajaj mnie proszę, nie oswajaj ze sobą. Już dzisiaj myślę o dniu kiedy któreś z nas odejdzie. Dlatego nie oswajaj mnie. Wystarczy, że jesteś. :)

ja zniknęłam bo się zajmuję wszystkim na raz. u mnie pierwszy dzień słoneczko świeci :) i oby jak najdłużej. szkoda tylko, że taka chora jestem :(

nic mi nie wiadomo o niej ale ja dziś kiepsko łapię więc może się wpisała?

hello:P no dzisiaj jej nie bylo, nie ladnie, tak bez wyjasnien:P ciekawe czy bedzie miala dobre usprawiedliwienie:P co tam dzieciaczki?

ojjj...kochana...biedaczku... masz kwiatuszka 🌻 wez zażyj cos, poloz sie albo cos...:)

dziękuję :) jakoś z leżeniem gorzej-nie umiem, ale przeżyję to "dziadostwo" :o

no musisz sie trzymac...dzielna dziewczyna:) moja babcia by powiedziala...herbatka z sokiem malinowym i wypocic to pod pierzynka:D

hehe, tak mowia starsi ludzie, pod pierzynke marsz:D a mi zawsze herbata z duuuza iloscia soku malinowego pomagala, lubilam slodkie, ale to byla przesada:P spalam kiedys pod pierzyna puchowa:D hehe:D a ty nie? wiesz, ja z gór jestem, to tak sie mowi:P

jak byłam mała to babcia mnie położyła spać pod pierzynką ale spać to ja nie spałam-ciżko było pod tym uleżeć :)

mnie moja kochana babcia czesto kladla spac pod pierzynke, no i szlo sie wypocic:D a raz to nawet spalam pod taka porzadna pierzynka i jeszcze mialam kilka kocy na sobie, to ledwo oddychalam:D ale wtedy to mialam zapalenie wyrostka i ok 40 stopni goraczki i drgawki:P jak tylko mialam lekki katarek...to slyszalam.."herbatka z sokiem malinowym, (takim domowej roboty oczywiscie) i pod pierzynke marsz, prosze sie mi wypocic" hehe..:D

pierzyna, to moim przynajmniej zdaniem i z mojego doswiadczenia... to taka posciel...z duuuuuuuza iloscia pierza...pod taka to az ciezko sie oddycha i ciezko sie ruszyc:D a taka cieniutka to tez, oczywiscie...ale to nie ten sam efekt...ehhh...az sie mi przypomnialy czasy z dziecinstwa...a nawet nie dziecinstwa...niedawno jeszcze bylo tak:D

kołdra z pierza to kołdra a pierzyna to pierzyna :) kiedyś te pierzyny były takie wielkie,wypchane, ciężkie aż. a może to ja byłam mała i słaba :o

Jakikolwiek a jak Ty śpisz pod tą kołdrą z piór latem? przecież to za gorąco?

dokladnie tez sie nad tym teraz zastanawialam...czy to przez to ze bylam mala, to sie moze mi wydawalo ze ona jest taka wielka i ciezka..ale nie...teraz tez sa takie, niedawno spalam pod taka...a nie jestem mala, juz porzadna baba ze mnie:D a dech zapierało:D