Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

chetnie bym się pośmiała. jeszcze nie latałam po forum. a i u nas cichutko :o

:D :D :D wierzyć się nie chce :o a swoją drogą tyle stron o "takich" wpadkach...

No prawie, ale jutro juz pójdzie do przedszkola. Miałam wielki stres- bo jak byłam u tesciowej, to po jakims czasie okazało sie , że brakuje jej tabletek z lekmi nasennymi i było podejrzenie, ze synek je wziął. na szczęście nie uff

z lekami i dziećmi nigdy nic nie wiadomo i całe szczęście,że na stresie się skonczyło. Już prawie wyzdrowiałam-mała chrypka mi została ale to już pikuś

żebyś wiedziała :D niektóre akcje są straszne a niektóre chyba zmyślone :o

to dobrze, że ci przechodzi:) dlaczego lato nie trwa cały czas😭 co myślisz o wpisie "juz nie fantazjuję"- bo troche mozna schizy dostać:( Mi jakos nikt nie przychodzi na mysl. wszyscy jesteście kochani i udowodniliscie to:)

zwróciłam na ten wpis uwagę oczywiście i jakieś mieszane odczucia mam. Nie podoba mi się to ale nie wiem dokładnie dlaczego :o a Tobie przyszło cos do głowy?

nad jednym sie tylko zastanawiam, czy autorka wpisu jest nasza stała bywalczyni i kogo miała na mysli. Moze nie będac w temacie do końca ma trochę mylne wyobrazenia

będę jeszcze trochę :) mi przychodzi na myśl stała bywalczyni ale zastanawiam się komu Ona mogłaby nieufac?

fajna-może nawet za fajna :) ale właśnie takie gadanie wprowadza jakieś zamieszanie, a ja wolałabym się nie zastanawiać co mogę napisać i komu mam tu nie ufac :o

ale przyznam, że zaczęłam się kontrolować, nastepny etap to już tylko "wypad" a tak z innej strony coś tak mało ostatnio się wpisuje nasze grono :)