Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

:D ja też nie znam nikogo takiego, ale dziś małe święto Panów zatem Wszystkiego Dobrego :)

Ciekawe jak tam Urwisek radzi sobie z dojazdem do pracy? Może napisze nam jak się Jej pedałuje ;)

eee tam :D każde święto jest dobre do większej ilości przyjemności

przedyskutowaliśmy temat święta chłopaków. Okazuje się, że chłopakom nie należy się święto bo nie muszą rodzić dzieci. I gdzie tu równouprawnienie?

może już nie dyskutuj więcej, bo Ci wszystkie święta odbierze :p

Gość Jozek
Kocgham oja pale , jebie ja codziennie i ojebie cie tym chujem po twarzy . kto chce possac moze zadzwonic na nr. 665721028

Gość a może....
Jesień idzie Raz staruszek, spacerując w lesie, Ujrzał listek przywiędły i blady I pomyślał: - Znowu idzie jesień, Jesień idzie, nie ma na to rady! I podreptał do chaty po dróżce, I oznajmił, stanąwszy przed chatą, Swojej żonie, tak samo staruszce: - Jesień idzie, nie ma rady na to! A staruszka zmartwiła się szczerze, Zamachnęła rękami obiema: - Musisz zacząć chodzić w pulowerze. Jesień idzie, rady na to nie ma! Może zrobić się chłodno już jutro Lub pojutrze, a może za tydzień Trzeba będzie wyjąć z kufra futro, Nie ma rady. Jesień, jesień idzie! A był sierpień. Pogoda prześliczna. Wszystko w złocie trwało i w zieleni, Prócz staruszków nikt chyba nie myślał O mającej nastąpić jesieni. Ale cóż, oni żyli najdłużej. Mieli swoje staruszkowie zasady I wiedzieli, że prędzej czy później Jesień przyjdzie. Nie ma na to rady. :)

Gość a może....
Z cyklu: Bajeczki Babci Pimpusiowej Zapylała raz pszczółka jakiegoś badyla, Wtem czuje, że od tyłu też ją ktoś zapyla. Patrzy się, a to truteń, niejaki Zenobi. Morał - rób dobrze innym, tobie też ktoś zrobi. :p

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
pomarancze rozwalily moj topik ale na waszym mnie nie bylo.... tak mysle. zreszta dalej nie kumam nic a nic:P pozdrawiam

hej wszystkim:) sorki, ze sie nie odzywam..ale nowa praca, w poniedzialek bylam w pracy od 5.30 do 15.30, dzisiaj od 5 do 16...a wstaje o 3.50:( bo musze jechac na rowerze ok godzine:( a spac nie umie isc ostatnio wczesniej niz o 23:( jestem lekko na wykonczeniu, ale musze sie przyzwyczaic:P wiec sorki, ale nie za czesto bede bywac..nwjwczesniej chyba sie odezwe w niedziele, bo w sobote tez ide do pracy...:( ale dajecie sobie rade beze mnie, wiec jest dobrze...ale chcialam sie wytlumaczyc...:P buzka kochani 🌻