Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

taaaa... jak podrośnie to zacznie protestować jeszcze zanim się wybierzemy do lekarza. Będzie go trzeba przekonywać/przekupywać. Już to widzę "Jak będziesz grzeczny to tata ci kupi lody/cukierka/samochodzik/misia (niepotrzebne skreślić)". A najchętniej to będzie robił PAPA pani doktor.

nie wiem która wersja gorsza :o a inne dzieciaczki też tak \"śpiewały\" w tym gabinecie?

A Ty się dziwisz? Co go będzie obca baba "macała" :D ja do dziś na sam widok lekarzy się denerwuję

no ładnie go pomacała! Za nogę podnosiła, i inne straszne rzeczy robiła. Jakbym był na jego miejscu to też bym się wkurzył. Ale badania muszą być niestety :/

w takim razie całe szczęście, że tylko na wrzasku się skonczyło, za takie targanie mógł jej przecież \"oddać\" np. cios w szczękę :D

hello:D co tam? hehe, ja na jego miejscu bym jej dala w szczeke:D nie bedzie mnie obca baba macac:D

🖐️szanownemu gronu niejaa- tulimy- co się stało??-cos powaznego? jakichkolwiek- mój ma już 3 lata i jakos nie przepada za baaniami, o pomiarach nie wspomnę:O afra- jasne:) Urwisku- jak tam nowa praca?

a super...:D nie jest ciezka, a fajnie nawet czas mija:D polacy fajni, no przewaznie faceci, bo kobiety jakies nie za przyjemne, a chlopaki sa spoko, ubaw po pachy:D

wczesniej pracowalam w fabryce krzesel i stolów...a teraz soczki produkuje, najzdrowsze, naturalne, gęste, pyyyyszne:D

no deszcz i wiatr...bo od oceanu:( ledwo jade:( ale spoko:) a soczek pyszny:D i drogi a ja mam tanio, nawet bardzo tanio..ale jesli jest w lodowce w pracy to mozna brac:( a rzadko jest:(