Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

wszystkie :D szkoda, że nie czytałeś od początku(a może to i dobrze, bo byś uciekł)a było też o truskawkach i metodach od tyłu :D jakaś sentymentalna się robię na starość :)

nie wiadomo, musi doinstalować kod źródłowy jądra systemu i wtedy spróbujemy od nowa przekompilować sterowniki. Mam nadzieję, że to da rade. Ale trzeba poczekać aż on to zrobi bo ja przez terminal nie dam rady, ktoś musi fizycznie włożyć płytkę.

trzeba mieć niezłą instalację w głowie(zamiast mózgu) żeby to pojąć :)

zakumanie jak to wszystko działa nie wykracza poza zdolności umysłowe przeciętnego człowieka. Problem w tym, że niektórzy wyobrażają sobie, że to super trudne i na pewno nie dadzą rady. To jest jak każda inna umiejętność, trzeba włożyć trochę wysiłku i czasu.

witam:) a no byłam na necie tak pozno bo moj poszedl juz do pracy i nie moglam spac... bo bo bo... najprawdopodobniej moj maz nie bedzie miał pracy juz za niedługo i nie wiemy co robic.. wiemy napewno ze moi rodzice nas przygarna ale.... to był moj problem z ktorym biłam sie cała noc... a no i przy okazji obejrzałam sobie film \"wpadka\" (fajny) na ktorym popłakałam sie.. (miałam okazje ) :)

Afra mam nadzieję, że jednak nie straci pracy. A Ty bądź twarda :) i... a resztę napiszę na maila :) Czekolada spacerujesz czy może odsiadujesz wyrok za psa sąsiada ;)