Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

hej:( dzisiaj mam doła totalnego...mam dosc wszystkiego...pracy, holandii, zycia...:( przez pier... prace:( mam chyba depresje jesienna...nic mi sie ostatnio nie udaje:( ehhh....a co wogole bede pisac:( pa:(

Jaśminku, niejaa- czekamy na nowym Forum. Niejaaa mogę ci napisać stronke na meila- tylko proszę właź tam:):) Wirtulandia- bardzo mi jednak przykro...:( Jaśminku czekam ciagle na GG

wirtualna podaj meila to przeslemy ci adres na nasze nowe forum i bedziesz w doskoku nas odwiedzac oki?? i nie chowaj sie pokontach tylko tutaj juz do nas :)

Gość bez logowania
Nocna dostałam wiadomość, ale dajcie mi trochę czasu-muszę się pozbierać prywatnie :o jutro postaram się chociaż przywitać tam z Wami :) o ile przebrnę przez te zawiłości :o

... To były ciężkie dni... Stałam nad grobami bliskich,patrzyłam na innych ludzi pochylonych w zadumie i myślałam jakże są szczęśliwi,że mogą swych bliskich i kochanych odwiedzać...przynosić kwiaty... A ja.... Zapaliłam znicz na wspólnym grobie...bo ONO nie ma grobu...ten grób jest tylko w mej duszy.... Myślałam,że najbardziej bliska mi osoba połączy się ze mną w bólu,lecz zostawiła mnie samą...zraniła w swej dumie... ...

"Przyślij mi uśmiech z raju w którym jesteś. Przyśnij mi się pewnej nocy gdy na niebie lśnić bedą gwiazdy. Daj mi siłę, bym mogła budzić się co dzień i wypełniać mój dzień wspomnieniami tak, aby nie bolały. Powiedz mi czy mnie kochałeś. ....(...).... Ustrzeż mnie od złej drogi, bądź przy mnie tylko wtedy gdy zwątpie w sens reszty mego życia. Nie będę płakać, nie mam już czym. Obiecuję stać się człowiekiem, z którego będziesz dumny. Będę myśleć o Tobie jak o aniołach, które tak kocham. I szukać Cię będę pomiędzy liśćmi drzew. Muszę sama stawić czoła światu, od nowa... muszę nauczyć się żyć bez części mnie samej, którą ze sobą zabrałeś. To wszystko o co Cię proszę." * * * Autor nieznany* * *

Nie będę płakać, nie mam już czym. Obiecuję stać się człowiekiem, z którego będziesz dumny. Będę myśleć o Tobie jak o aniołach, które tak kocham. I szukać Cię będę pomiędzy liśćmi drzew. Muszę sama stawić czoła światu, od nowa... muszę nauczyć się żyć bez części mnie samej, którą ze sobą zabrałeś. To wszystko o co Cię proszę.\" * * *

A miało być tak pięknie... Małe mieszkanko...na piętrze... Niby nic,a jednak Nasze... Niby nic a takie ważne...

obrazy dnia przemijają... było coś... zniknęło w poświacie zdradliwych marzeń... wołam bezgłośnie...wróć... lecz Ty nie słyszysz... serce ściska się w bólu... Życie poczęte kuli się we mnie... jestem jak Ono...samotna... wyrwana z ramion,zdradzona z czasem... chciałabym zniknąć,rozpłynąć się we mgle... stracone marzenia... dziś, zła na siebie za marzeń obłoki, w których żyłam... budowałam domki z kart, jeden podmuch - prysł czar... Czy jeszce powrócą? Marzenia?..nie... zostaną wspomnienia...

Gość autor nieznany....
Wierzę, że jesteś, że gdzieś tam istniejesz I że rozumiesz dlaczego. Wierzę, że nic się bez celu nie dzieje Tyle spotkało nas złego. Żyję nadzieją, że znów się spotkamy A wtedy światu wybaczę. Żyję nadzieją, że nie brak Ci mamy Nie mogę myśleć inaczej. Niewiele tak czasu nam było dane Zaledwie kilka tygodni To jakby nuty raz tylko zagrane Fragmentu twojej melodii Lecz ja nauczyłam się ich na pamięć I będę po cichu nucić Czasami tylko mój głos się załamie Bo wiem, że nie możesz wrócić 🌻