Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

ale ja dziś błędy robię :o ale tak się czuję, że nawet nie poprawiam :o jakikolwiek a Twój wiek to przed 30 czy po?

ja pierwszy raz to slowo slysze:D heh..moze kiedys slyszalam, ale dzisiaj nie wiedzialam co to... wstyd:D

piernat, miłe Panie, to Rolls Ryoce bielizny pościelowej polskiej wsi, jedna pierzyna na której się leży a druga do przykrycia. moja kołdra jest regulowanej grubości na zimę gruba a na lato cienka :)

że co? :D a po co się leży na pierzynie? Chyba mówimy tu o zimach stulecia?

aaa to moja kumpelka ma taka z ikei...odpina sobie na lato..a zapina druga na zime, podobno baaardzo cieplutka:D a to piernaty tez znam:) ale powiem szczerze ze chyba moze raz spalam na nich:D

no mi wystarczy przescieradlo i na to pierzynka, lub zwykla posciel..albo śpiwór tak jak tutaj:D ale kupilam sobie taka cieniutka posciel, tak na te podobno bardzo zimne zimy:D hehe...maslo maslane:P

mój internet jest ubogi w wyjaśnienie piernat-dowiedziałam się, że to cienki materac :o ja latem nie spię pod kołdrą :p

ja latem w domu sypialam tylko pod kocem..chociaz noce czasem byly tak gorace ze nawet koca nie potrzebowalam..ale ja zawsze spie zwinieta w kuleczke i musze miec chociaz zawiniete cos kolo nóg:D

eee...a on nam nie odpowiedzial co z tym wiekiem jego... albo tez cos sie nie za wyraznie czuje i przeoczylam...

ja nawet sobie nie wyobrażam jak się sypia na sienniku :) od razu zakładam, że niewygodnie a nie masz? :o

no niby mam...ale przeciez on ma swoje mieszkanie, ja mam swoje:P nie sypiam z nim:P wiec se go nie moge owinac... raz z nim spalam na jednym materacu...to sie nic nie wyspalam...bo jak to wygodny facet rozwalil sie na calym materacu..:P

Jakikolwiek wracaj już nie będę zadawała intymnych pytań-obiecuję :)

siennik ze słomy strasznie kłuje:P spalo sie spalo...a na sianku sie fajnie spalo...ehh....byly czasy.. spanie na sianie, wykradanie sie noca z kolezanka na spacery z latarka:D hehe...jest przynajmniej co wspominac...wieś..i tesknie..:P

ja kiedyś miałam zamiar spać na sianie ale myszami mnie wystraszono

no niewyspana tez bylam z innego powodu:P...poszlismy spac o 4 a musialam wstac o 5 do pracy....to byla sobota, on sobie mial wolne to sie mu wygodnie i bezstresowo spalo...:P a ja w pracy musialam sie meczyc..:P Ty, a co ty mi tu z takimi dzisiaj:P tititi:D hehe

e niby ja? :o przecież ja to chodząca świętość (rogi sobie regularnie przycinam a ogon chowam do kieszeni)

Ja z poduszki wyjmuję :o jeszcze trochę i nie będę miała na czym spać :)

Jakikolwiek o wiek zapytałam, żeby sprawdzić jakie możesz mieć wspomnienia jeszcze :) a żeby nie być wścibską to nie zapytałam o konkretną datę :) powinieneś to docenić

🖐️ niejaaa-biedactwo😘-ale miód z cytrynką i czosnkiem -to niezawodny sposób:)- muszą przestać przez noc- i rano po łyżeczce- do herbaty. zdrowiej szybko