Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

my kapaliśmy dzieciaka. A i fakt kciuki się przydadzą. Ważne żeby oddać i mieć z głowy. Potem obrona ale to już luz, ostatni wysiłek i jestem free jeśli wiece co mam na myśli :D

więc dobrze myślałam :D w takim razie trzymam kciuki Nocna a Ty co wyprawiasz?

dzięki \"Dvd\'-:). Próbuje znależć kodeki, ale chyba do mojego modelu ich nie ma:(- na dodatek wstyd się przyznać- ale krucho u mnie z angielskim 🖐️ wam- oj cos cieniiutko z wpisami:o

Witam, u mnie poprawianie błędów, oczywiście jak już jest wydrukowane to się coś znajdzie. Dobrze, że nie oprawiłem od razu bo by był kłopot. Ja z diviksami nie mam problemów, kupiłem taki kombajn co wszystko gra :D

Jakikolwiek takie poprawianie to chyba norma :) Nocna napisałam do Ciebie-sprawdzę zaraz ile czasu to trwa

musisz przestać czytać inaczej zawsze coś znajdziesz. zrób sobie lepiej małą przyjemność.

kolejny przełom, dzisiaj odwrócił się z pleców na brzuch przez prawe ramię. Dotychczas robił to tylko przez lewe. Są powody do dumy :D ciekawe kiedy odwróci się z brzucha na plecy? Wtedy będziemy mieli komplet.

czyli jeszcze nie wiesz jak to jest, my byliśmy bardzo naiwni co do tego jak to będzie, życie weryfikuje poglądy na wiele spraw :D robiąc agitację powiem tylko, że warto

i tak i nie, mam bratanków-przechodziłam przez wszystko ale wiadomo to nie jest to samo. a im dłużej człowiek jest "wolny" tym bardziej przyzwyczaja się do własnej wygody :o

no fakt, im dłużej się czeka tym trudniej. Nam się udało dość wcześnie, nie jest łatwo ale nie zrobiłbym inaczej jeśli miałbym szansę jeszcze raz zadecydować.