Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskie oko

Moj eks jest nienormalny i mnie wkurza !!!!!!!

Polecane posty

Gość niebieskie oko

bylismy ze soba 2 lata, a od 3 nie jestesmy ze soba. To ja go zostawilam, bylam mloda, zakochanie minelo no i po prostu to nie byl ten :) ale zostalismy w kumpelskich stosunkach, rzadko bo rzadko (inne miasta) ale sie widywalismy, on dzwonil, pisal. Pozniej na jakis czas sie urwal kontakt gdy sie dowiedzial ze mam faceta zaczelo sie na nowo.... nie dawal mi spokoju, wyznawal milosc itp czysta zazdrosc, a zreszta on mi zawsze mowil ze to ja bede jego zona (i do dzis mowi:o) z facetem sie rozstalam, a ten byl caly w skowronkach... i tak przez ostatnie 3 miesiace non stop do mnie pisze, ja nie odpisuje, on dzwoni ja nie odbieram. Totalna olewka z mojej strony na nk kiedys wyczailam ze ma laske, tzn u niej w profilu sa zdjecia z nim i popodpisywane moj skarb, slonko... a ten sie wypiera :o ciagle sie pyta kiedy wracam (studiuje w jego miescie), ze teskni, pisze do mnie kochanie etc. no wkurza mnie tym swoim zachowaniem, ale z drugiej strony nie chce calkowicie urywac z nim kontaktu.. co mam zrobic zeby zachowywal sie normalnie ?

Nic nie możesz zrobić. Jak facet wpadnie w obsesję to trudno sobie z takim poradzić. Zagróź mu, że powiesz o wszystkim jego dziewczynie bo zachowuje się w stosunku do niej nie w porządku. Do Ciebie też. Kto mu dał prawo rozbijania Twoich związków? Albo jest kolegą albo chłopakiem.

Gość niebieskie oko
on nie rozbil mojego zwiazku, nie mial z tym nic wspolnego :) tylko nie ukrywal swojego zadowolenia gdy to juz nastalo :o wlasnie czasami mam wrazenie ze zachowuje sie jak psychol, , bardzo sie interesuje moim zyciem, wszystko chce wiedziec, do panny sie nie przyznaje i to mnie denerwuje

Gość wszyscy święci się odezwali
po co chcesz choćby kumplowac się z kimś kto Cię oszukuje, cieszy się z Twoich niepowodzeń?? ponieważ w gruncvie rzeczy podoba Ci się, że tak o Ciebie zabiega, nie chcesz tego stracić, bo pewnie starcisz poczucie własnej wartości. Zastanów się czego chcesz, chcoiaż w sumei, gdybyś to wiedziała nie przebywałabys na tym forum..

Gość upupupupupaaaa
też tak miałam byliśmy ze sobą dwa lata, od trzech nie jesteśmy razem, byłam młoda głupia i naiwna, po za tym szybko się z niego wyleczyłam, a on? do dnia dzisiejszego nie daje mi spokoju, mieszka ode mnie 80km, ciągle odwiedza moją rodzinkę bliższą i dalszą, jak słyszę że znowu u nich był to mi krew bulgocze w żyłach, ale nic na niego nie pomaga.... zwyzywałam od najgorszych, no i w ogóle cuda wianki... i nic... czatuje na moje koleżanki, myśli że jest taki cool że kiwnie palcem i wszystkie na niego polecą, tak żałosnego człowieka nigdy jeszcze nie widziałam! ale trzeba mu przyznać wysoką samoocenę to ma ;-D

Gość jaka ja kaja
dziewczyny skąd takie palanty biorą się na tym świecie to ja nie wiem :(