Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfddd

Ludzie nie rozumiem was, w czym wy widziecie problem???

Polecane posty

Gość hgfddd

przeciez bycie samemu jest zajebiscie fajne!!! jestes wolny/a, robisz co tylko ci sie podoba, nie ejstes od nikogo zaleznym, tylko ty i twoj wlasny swiat. czyz to nie piekne? a wy marnujecie sobie zycie uzalając sie nad soba i swoją samotnoscią, to niepojete :o

Gość kaszankaaaa
masz racje bo tak fajnie samemu chodzic do kina..samemu zasypiac i sie budzic ...samemu spedzac wieczory ..nie miec do kogo sie przytulic ...ogladac samemu romantyczne filmy ...smiac sie do scian ..i nie miec do kogo ust otworzyc - bajecznie ;)

Ja właśnie też tego nie rozumiem:( Ja tu mam wyrzuty sumienia że 3 lata na związek zmarnowałam że przez ten czas mogłam tylu ciekawych ludzi poznać z życia się cieszyć a tu taki błąd...ale go naprawiłam i teraz jestem szczęśliwą korzystającą z życia singielka:) I jest to zajebista sprawa:)

Gość punkt widzenia zalezy od.....
hmmm no nie wiem, ja tez robie co mi sie tylko podoba i nie jestem od nikogo zalezna. podobnie zreszta jak moj facet, z ktorym jestem od lat 6:) czyli najbardziej zajebista osoba jaka w zyciu poznałam:) i razem cieszymy sie zyciem, poznajemy super ludzi, poznajemy swiat, zwiedzamy, bawimy sie, wyglupiamy, smiejemy, ryczymy czasem itd itp.

Gość czasem trzeba
Do kaszanka: to złap byle kogo albo zakochaj się w niewłasciwym facecie. I wtedy chociaż jesteś w związku masz to: tak fajnie samemu chodzic do kina..samemu zasypiac i sie budzic ...samemu spedzac wieczory ..nie miec do kogo sie przytulic ...ogladac samemu romantyczne filmy ...smiac sie do scian ..i nie miec do kogo ust otworzyc - bajecznie TYLE. :O

jak bym mógł sprawdzić i porównać to może i doszedłbym do takiego wnioksu ale jestem tak beznadziejny, nudny, nieckawy, brzydki, niski że nawet nie mam szasn sprawdzić bo żadna mnie nie zechce [

Gość kaszankaaaa
czasem trzeba - ale ja mam zajebistego faceta :)..i ne uwazam go za niewlasciwego jestesmy razem 4 lata , ale przed nim zdazylam poczuc czym jest samotnosc, ale nie szukalam zdesperowana faceta :)

To gratuluje i szczęścia ży6cze z całego serduszka:) Ja miałam patafiana który mnie cholernie ograniczał:( i nie żałuje tego ze powiedziałam dość i go w dupę kopłam :) jestem sama ale nie samotna i jest mi z tym dobrze:) I ja was ludzie nie rozumiem co wy przyjaciół i znajomych, rodziny nie macie? chce iść do kina daje opis że zbieram ekipę na film, chce pogadać dzwonie do kogoś idę na spacer,do biblioteki gdziekolwiek:)

To sobie załóż nasza klasę i poodnawiaj stare znajomości:) nie no wasze podejście mnie zabija... jak bym sobie wmawiała ze jestem zła brzydka beznadziejna i nie mam szans na szczęście to też bym uważała swoje życie i samotność za tragedie ale dzięki Bogu tak nie jest:) Wszystko zależy od nastawienia i wy sami sie ograniczacie i skazujecie na klęskę :(

To gdzie ty się wychowywałeś na Marsie całe życie w odizolowaniu bez szans na poznanie kogokolwiek??

Ale to jest nie możliwe przez cała swoja marna jak twierdzisz egzystencje nikogo nie poznać!!! Robisz z siebie ofiarę i tyle:(

zależy co uważasz za poznać :O jezeli poznać -> bliżej, nawiązać jakiś kontakt, wymienić się jakimiś numerami czego, czasami się spotkać czy coś to można nikogo nie poznać przez całę dotychczasowe życie... bo ja nikogo tak nie poznałem a tamten/a to czesio/zdzisio/ania to każdy takich zna :P

Jak mam chłopaka jest fajnie, jak nie mam mniej fajnie :) ale nigdy się nie użalałam nad sobą i jakoś szybko się znajdywał kolejny :D:D:D nigdy na siłę nie szukam bo to nie ma sensu