Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_119

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość karolina_119

hej. od pewnego czasu zauwazylam ze czescie oddaje mocz ... dawniej mi sie zdazlo 3-4 razy dziennie a teraz co dwie godziny minimum musze gonic do ubikacji... co najgorsze to okres spoznia mi sie juz jakies 12 dni (pisze jakies bo niemam regularnuch) boli mnie brzuch w dolnej czesci jak na okres ... ale to juz dos dlugo trwa ... boje sie ze to ciaza ... chociaz miedzy mna a moim chlopakiem nie doszlo do sexu ... jedynie troche sie zabawialismy to itak boje sie ze w jakis sposob sperma mogla sie do mnie dostac ... blagam odpiszcie mi cos ... bo juz sama nie wiem co robic ;( a testu boje sie zrobic :(

Gość xxxxxxxxxxxx3
test test i jeszcze raz test czego sie boisz czasu nie cofniesz a mozesz sie uspokoic jak test wyjdzie negatywny

Gość bjk
Hej, w ten sposob nikt Ci nie udzieli 100 % informacji czy jestes czy nie jak masz obawy zrob test ale jak dla mnie to watpie ze jestes w ciazy

Gość lolula
na pewno nie ejstes w ciazy. Wbrew pozorom nie jest tak łatwo wpaśc :) mi sie kiedys spoznial 3 miesiace. I mimo seksu nie bylam. Moze mialas stresy albo zła diete. Brzuc Cie boli na okres. Jutro pewnei doistaniesz.

Gość karolina_119
wiem ze 100% pewnosci tu nie dostane ... :( ale czy to sa objawy wskazujace ciaze? czy w taki sposob mozna w nia zajsc:( ? ja wiem ze pewnie macie mnie za jakas idiotke ale ja poprostu jestem tak spanikowana ze o niczym innym nie potrafie myslec :( a testu boje sie do reki brac :(

Gość karolina_119
brzuch mnie boli juz od momentu kiedy spodziewalam sie dostac okresu :( i bylas z tym u lekarza ? jesli tak to co powiedzial?

jak sie boisz test do reki wsiąść to dalej się męcz i objawy wyszukuj, jak wiadomo z wielowiekowej tradycji ludowej częste oddawanie moczu oznacza ciąże :o :o :o

Gość karolina_119
to dzieki za pocieszenie...

a mi sie wydaje ze ryzyko zajscia w ciaze w twoim przypadku jest dosc spore... nie chce Cie martwic ale wszystkie sygnaly wskazuja na to ze w twoim organizmie zagoscila fasolka

Gość karolina_119
mam 18 lat ... ja nie moge byc w ciazy ;( boze nawet sie nie kochalismy.... ;(

Gość xxxxxxxxxxxx3
a moze podłozem sa nerki a nie ciaza skoro nie było sexu musisz zrobic test koniecznie

Gość karolina_119
wiem ze musze ... musze sie do tego zebrac ... ale ja sie zabije jesli wskaze ze to ciaza :(

Gość xxxxxxxxxxxx3
nikt nie ma cie za idiotke poprostu musisz zrobic test sama wiesz nalepiej jak zescie sie zabawili i sie nie stresuj tylko po test zasuwaj do apteki bo te nerwy jeszcze pogarszaja sprawe spóznienie miesiaczki nie zawsze sugeruje ciaze w ciaze tak łatwo sie nie zachodzi

wiesz co idz lepiej do ginekologa i zrob ten test :) i nie stresuj sie tak bo w sumie moze i przez ten stres okres Ci sie spoznia Ehh ja mam 19 lat i pragne zajsc w ciaze :) ale ustalilam z chłopakiem ze zaczniemy sobie staranka po slubie :) czyli za jakis rok :) a tak narazie moge sobie liczyc tylko na wpadke :P:P

Gość karolina_119
ja tez chce miec dzieci ale po slubie ... za kilka lat nie teraz ;( chce skonczyc szkole ... osiagnac cos w zyciu .... niechce rodzicom przykrosci robic ;(... chlopak caly czas mi mowi ze napewno w ciazy nie jestem bo tak zajsc w ciaze nie mozna .... wmiawia mi ze sobie uroilam to .... ale przeciez okresu sama nie zatrzymalam

pozatym nawet jesli okazalo by sie ze jednak jestes w ciazy to nie załamuj sie odrazu, jezeli ktos chce to potrafi pogodzic wszystko :) pozatym sa dziewczyny w gorszej sytuacji od Ciebie i tez sobie radza :) głowa do gory mam nadzieje jednak ze te objawy sa spowodowane wlasnie tymi nerkami :)

Gość xxxxxxxxxxxx3
moze sie zatrzymac ja kilka lat temu nie miałam dwóch okresów i myslałam ze jestem w ciazy az tu wreszcie krwawienie na oddział mnie połozyli bo mysleli ze to poronienie a tu masz nie było ciazy tylko okres wiec nie zawsze zatrzymanie miesiaczki to ciąza

Gość karolina_119
no dzieki ... tez mam taka nadzieje .... ale jesli nie to ja sie z tym nie pogodze .... nie zrobie tego rodzinie... ale czy da sie w ten sposob zajsc w ciaze? on mnie tam nawet nim nie dotykal

Gość xxxxxxxxxxxx3
chore nerki tez objawiaja sie parciem na mocz i czestym oddawaniem moczu

to chyba jednak dobrze napisal :P nie no w takim razie zajscie w ciaze jest nie mozliwe, no chyba ze spuscil Ci sie np na czesci intymne inaczej nie ma takiej opcjii

Gość karolina_119
ale te objawy .... a czy piersi zawsze przy ciazy sa nabrzmiale i bola ? bo u mnie to nie wystepuje

Gość karolina_119
nie nie spuscil mi sie .... ale moze jakos przenieslismy to palcami albo no nie wiem :(

karolina_119>>> jak cię nawet nie dotknął to chyba to było niepokalane poczęcie ! jak już dostaniesz ten okres - tak dobra rada- w zaciszu swojego krwawienia poczytaj troche o seksie..pogłęb wiedzę- przyda ci się na przyszłość przy okazji kolejnego spóżnienia

Gość xxxxxxxxxxxx3
napewno w ciązy nie jestes w takim razie jutro z rana robisz test i piszesz co i jak

Gość xxxxxxxxxxxx3
taki sam i obie test robicie z rana prawda dziewczyny

Gość karolina_119
o nie ja sie boje ....