Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_119

czy to ciaza?

Polecane posty

tak piersi bola i sa obrzmiale, ale rownie dobrze moze byc to objaw nadchodzacego okresu, w Twoim wypadku obstawialabym raczej to drugie :)

Gość karolina_119
anulka ... hehe to pierwsze ty zrobisz jutro i napiszesz co i jak i ja zrobie w piatek :P

Gość xxxxxxxxxxxx3
obie jutro robicie i zobaczycie beda negatywne

Gość karolina_119
no wiem co to znaczy byc przestraszonym ... mi juz chlopak test kupil wczoraj i dalej tylko na niego patrze ... a ty masz wszystkie te same objawy?

Gość karolina_119
ale do jutra jest tak malo czasu:(

wiesz u mnie to troche inna sparwa, wydaje mi sie ze to za szybko na bankowe upewnienie sie czy jestem w ciazy, narazie to boli mnie tylko brzuch i od czasu do czasu zakreci mi sie w głowie

Gość karolina_119
a kochaliscie sie z chlopakiem czy tylko tak jak my ?

Gość karolina_119
no to ja chyba jestem w lepszej sytuacji ...jesli by nam sie obu nie powiodlo ... to ty jestes w lepszej sytuacji bo przynajmniej cos uzylas a ja nie :P

jestes w zdecydowanie lepszej sytuacji. u mnie w sumie zadecydowal o wszystkim alkohol ;/ masakra jednym słowem

Gość karolina_119
no to rzeczywiscie masakra ... mam nadzieje ze obydwie jeszcze nie bedziemy musialy zajmowac sie dzieckiem ...

Gość karolina_119
ale blagam cie jak zrobisz test to napisz mi jaki wynik

obiecuje ze jak zrobie test to dam ci znac. chyba sie zabije jak wyjdzie na to ze jestem w ciazy, obiecuje sobie ze z nastepnym sexem bede czekac az do slubu! ;]

Gość karolina_119
no ja to sobie obiecalam jak kiedys bylo ryzyko ze jestem ... no ale teraz nawet bez sexu objawy sa .... najlepiej to sie nie bedziemy zblizac do siebie do slubu :P ... no ja test zrobie w czwartek dzien po tobie :)

dobra ide sie z tym wszystkim przespac, moze jutro zdobede sie na odwage i kupie test- musze go kupic! Trzymam za Ciebie kciuki!

hej , ja biorę yasmin, i zaczęłam 4 opakowanie, podczas 3 czesto miewałam rozwolnienia jedna nie połykałam z tego powodu następnej szybciej ... jakiś tydzień temu zaczęły boleć mnie piersi i podbrzusze... także wzmógł mi sie apetyt i tak jak przy ich braniu schudłam 5 kg tak waga podchodzi teraz kg w gorę... narazie staram to sobie tłumaczyć przeziębieniem, które przechodzę, tak samo jak lekko żółtawy śluz,chociaż nijak nie miałam nigdy takich objawów... a ostatnie krwawienie z odstawienia dostałam i pamiętam że się dziwiłam że było podejrzanie mało skrzepów :( zmierzyłam sobie temp w pochwie rano i wyniosła 37.2... to także chce tłumaczyć sobie przeziębieniem chociaż gorączka w trakcie ani razu nie wystąpiła...co o tym sądzicie??pozdrawiam

Gość karolina_119
anula i jak ? zrobilas ten test?

Gość karolina_119
ja w dalszym ciagu sie boje ... :( ciezko jest tak zajsc w ciaze a ja czuje ze to wlasnie ze mna sie stalo ;(

Gość xxxxxxxxxxxx3
wiesz powiem ci ze masz cierpliwosc dziewczyno bo mnie to juzby szlak trafiał i zapewne bym juz ze dwa testy zrobiła ale naprawde zrób bo mi to na ciaze nie wyglada wcale i napewno bys sie uspokoiła a tak to ten stres jeszcze bardziej wpływa na brak miesiaczki

Gość karolina_119
a dlaczego nie wyglada? ja sie nie moge do tego zabrac ... boje sie poprostu :(

Gość ja tak samo
wiem ze sie boisz ale ta niepewnosc tez jest okropna a dlatego ze miedzy toba a chłopakiem do nieczego nie doszło

Gość xxxxxxxxxxxx3
przełam strach tak bedzie lepiej

Gość karolina_119
moze jutro odwaze sie :(

jak narazie siedze z tym testem w reku. zaraz rodzice wyjda to zrobie. jak wyjdzie pozytywnie to sie chyba zabije .

Gość KSENAAAA
Pociesze was.......Ja mam 18 lat i mam juz córcie!I tego nie żałuje!HeH pocwodzenia Wam życze!

Gość Łuki
I jaki wyszedł test??Wynik bedzie negatywny zobaczysz

Gość xxxxxxxxxxxx3
dasz rade rób ten test i sie uspokisz jestesmy z tobą smiało