Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierecek

Tamat maturalny

Polecane posty

wŁaśnie dziś wypełnialismy wstępne deklaracje maturalne> Temat z polskiego który wybrałam to: Z Bogiem, przeciw Bogu, bez Boga. Omów różnorodność postaw egzystencjalnych w literaturze, odwołując się do co najmniej trzech przykładów. Może znacie lektury które nadawały by się do temaciku :) oczywiście mam swoje np. Dziady czII Kordian wiersz Dies iare

Gość blurry
"Zbrodnia i kara"- bunt wobec praw boskich

Gość klementynkaah
jesli chodzi o deklaracje wpisywałaś identyfikator szkoły?? ja zdaje po raz drugi i musze osobiscie wyslac do krakowa do oke ;/

Gość blurry
Wszystko wysyła i uzpelnia szkoła nie Ty

popieram blurry uczniowie tylko wypelniaja swoje dane i przedmioty a reszte szkola w ktorej zdajesz :) jej tak sie boje ze szok z jakich przedmiotow zdajesz?

Gość klementynkaah
no wlasnie jesli chodzi o to to dzis dzwonilam do szkoły i kazano mi samej wyslac do krakowa deklaracje zebym sobie sciagnela ze strony oke.. bo ja chodzilam do szkoly eksternistycznej... tylko właśnie nie wiem co z tym identyfikatorem .. zdaje mature po raz drugi... a jak na złość jutro sekretariat zamkniety w tej szkole co zdaałam w tym roku eh... i nie wiem czy w OKE to wypełnia czy jednak mam się dowiedziec o ten identyfikator tej szkoły..

lepiej podejdz do szkoly jak tylko bedziesz mogla. sAMEJ kazali Ci to wysłać ? paranajowa bez wzgledu na rodzaj szkoly moj chlopak podchodzi do matury w tym roku i zanosi do swojej starej szkoly deklaracje a reszta oni sie zajmuja

Gość klementynkaah
no właśnie tez bardzo sie zdziwiłam ... ale to chyba tylko Ci co zdają za drugim razem to szkoła Centrum Ksztalcenia Ustawicznego dla dorosłych .. nie wiem.. teraz jutro zamknięte a jak wysle w czwartek do dojdzie do tego 30 września eh ?? zdaje tylko dwa przedmioty poslki i angielki pisemny

Gość blurry
Wyslij priorytetem i powinno dojsc

powinno dojsc liczy sie data podpisania tez i wyslania wiec spokojnie nawet jak dojdzie dzien pozniej chyba nie ma problemu

Gość klementynkaah
priorytetem i jeszcze poleconym... no nic jutro postaram sie jakos dowiedziec w szkole... jak na złosc jutro zamkniety sekretariat wrrr

Gość klementynkaah
najlepsze jest to, że jakos na początku sierpnia dzwonilam do szkoły i pytałam sie co i jak.. to babka powiedziała ze Ci co poprawiaja to deklaracji skladac nie musza (zdziwilo mnie to i tak poszło w zapomnienie) no i dziś sobie zadzwoniłam i odebrala dyrektorka i mnie zagięla...!!! a to nie to że trzeba złożyc to jeszcze osobiście - PARANOJA

dasz rade spokojnie :) 3mam kciuki j a na dzisiaj z mykam jak wrocisz ze szkoly zagladnij i napisz jak poszlo z zaalatwianiem pozdrawiam 🌼

Gość klementynkaah
cukierecku - przepraszam ze Ci się wcięłam w temat :P ale dzięki bo już myslałam ze po maturze w maju ;/