Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amicaaa84

Bolące sutki - objaw ciąży??

Polecane posty

Gość amicaaa84

Witam. Okres spóźnia mi się 2 dni, choć ostatnio miałam dosyć nieregularne ( ostatnie dwa cykle po 21-23 dni , wcześniej miałam 28 dniowe). Od kilku dni bolą mnie sutki i od wczoraj mam jasno żółty śluz. Test zrobię dopiero w piątek, bo nie chcę się rozczarować. Mam tylko pytanie czy któraś z Was miała bolące sutki w pierwszych dniach ciąży?? Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość amicaaa84
nikt nie miał takich objawów??

Gość amicaaa84
up up up :)))

tak bolace sutki moga byc objawem ciazy, ale to nie jest powiedziane bo moze byc to rowniez sygnal nadchodzacej miesiaczki

Gość amicaaa84
Dzieki Lady Love. Mi się okres spóźnia i mam nadzieję, że jednak to ciąża. Choć ten jasno-żółty śluż mnie martwi, bo przeważnie przed okresem właśnie mi ciemnieje :(( Jak do piątku nadal nic robię test. Oby tym razem się udało...

Gość amicaaa84
Wiem i mam nadzieję, że nie będzie ciemniał z każdym kolejnym dniem, ale niestety zawsze tak jest. Nadal mam nadzieję...

Gość betty boop 21
potwornie bolą mnie sutki i równiez wydobywa sie żółtawy śluz, okres spoózniał się o 2 dni zrobiłam test i jestem w ciazy od razu pojawily sie 2 kreseczki;-) niebawem wybieram sie do lekarza....

Gość amicaaa84
A u mnie dziś ciemniejszy śluz niż wczoraj. Nawet nie ma co się łudzić. Ta cholerna @ przyjdzie. Straciłam nadzieję :( Kurczę ale mi smutno

Gość amicaaa84
Achhh kolejne rozczarowanie... :( Ile to jeszcze potrwa :((