Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maj nejm is Dżozef

gromadze madrych na kafe!!!!

Polecane posty

Gość maj nejm is Dżozef

jakze mi przykro, ze niewiele z was moze sie tu wpisac:classic_cool: :p

ja mogę,niezaleznie od tego co o mnie sądzicie,w koncu wiekszosc tu glupich,wiec nie im mnie oceniac...ja znam się lepiej ;]

Gość Lot na kukułczym gniazdem
Tu się zlecieli sami głupi, żeby się wpisać i podbudować swoją wartość :P :classic_cool:

Venezuela hehe madry, czasem znaczy glupi ;] ... Modry nigdy nie pwoie o sobie, ze jest madry. masz rację i nie wpisze się tu :D

Sama śmietanka :D Tomek 16 letnie dziecko, ciotowaty podlizywacz, bez jaj. anette głupiutka małolata, jedna z głupszych na kafe :D :D :D

Gość ja to sie chyba nie wpisze
bo im wiecej wiem tym bardziej uswiadamiam sobie ile jeszcze nie wiem.:classic_cool:

oraz Jarek - glon b :D

Gość maj nejm is Dżozef
:D:D:D

mądry nie powinien dyskfalfikowac nikogo w tej dziedzinie tylko dlatego,że się tu wpisał...dlaczegóż to mądry człowiek miałby tego nie zrobic? :classic_cool:

Lot na kukułczym gniazdem ===> jesteś w błędzie i to nawet nie wiesz jak bardzo i nawet nie wiesz w jakim. pozostawiam to twojej wyobraźni, intuicji a byc może jasnowidztwu. zależnie od tego co ty tam posiadasz..

Gość Rafaello rocznik 1987 ......
myślę że moge się do takich zaliczyć :D ale nie wiem czy się mylę

CIOTOWATY! kurwa,ja sie chyba zdupce :D :D :D doszedłem do wniosku,że większosc osob z kafe,nawet jak pisze szczerze,to inaczej jest odbieranych przez srodowisko go otaczajace,niz przez ludzi tu piszacych...ze mna to moze jest tak dlatego,ze w realu to ja dla żadnej dziewczyny nie jestem taki miły,jak dla słodkiego ponawiaczka ;) no i zazwyczaj nie rozwodze sie nad zadnym tematem tak jak tutaj i z pozoru nie jestem wrażliwy ;) w sumie dla mnie to nawet zabawne,zwlaszcza,ze wydaje mi się,ze niejaki michel koperek czy jak mu tam juz od poczatku mnie wyzywa,odkad ja sie na niego wkurwilem za ponawiacza...no bo niby dlaczego mialby ktos do mnie pisac,ze mnie nienawidzi pod jednym z moich pierwszych postów,ktory nie byl wcale obrazliwy,dzien po tym,jak go zwyzywałem :D ja nie mowie,ze to michel koperek,no bonie wiem,ale przynajmniej moge to przypuszczac :P poza tym chyba jedna osoba zaklada o mnie obrazliwe tematy...a co,nie pasuje ci coś? no bo ja tam nie wiem w sumie co...ale w realu nikt nigdy mnie nie nazwal ciotą...sprobowalby tylko :P

hmm a skad wiesz, ze nikt Cie tak nie nazwal>\moze i Cie takim okrzyknieto, ale do osob trzecich, a Ty o tym nie wiesz.Ploty sa o kazdym :) nawet ja nie wiem, co o mnie mysla i gadaja .Przynajmniej nie zawsze to do nas dojdzie :P

a może wam sie nie podoba moja milosc do ponawiaczka i mój wyraz milosci w stopce z serdusiem dodatkowo? :P cóż,to moja sprawa.ja nie umiem podrywac dziewczyn,nie mialem nigdy dziewczyny ani siostry,wiec moze i robie blad,ale w internecie przynajmniej mam odwage jej to powiedziec....ale to nie znaczy,że jestem ciotowatym podlizywaczem :P komu ja sie tu kurwa podlizuję? :P raczej się kłócę,tak jak teraz na przykład.a dla tych,co lubie jestem po prostu miły...

Gość no one knows ...
tomekkkkkkkkk----------a ja kojarze twoj nick :-D

a że napisałem,że jestem ładny...cóż,uwierzcie mi,że tak jest :P ale oczywiscie w realu nikomu o tym nie mówię,no bo wszyscy to widzą :D P.S -szesnastoletni gówniarze mogą byc mądrzejsi od doroslych,którym się wydaje,że jak śa dorośli,to są najmądrzejsi i pozjadali wszystkie rozumy :P dobra,kończę już :P i gwiżdże na to,że mnie nie znosicie! chuj w dupe zajebanym plotkarzom!-ale to troche nie jna temat :P

no one knows ...ale o co chodzi? stad kojarzysz,czy skads indziej,bo jesli skads indziej,to w innych miejscach inaczej sie podpisuję :P

no ale raczej ciota to jest takie przezwisko,że mówi się je prosto w oczy,gdy chce sie komus dokuczyc,gdybym byl ciota,musialbym byc mieczakiem i dokuczali by mi czy coś...no a tak nie jest :P więc myślisz,że by tak mówili o mnie za moimi plecami? niby dlaczego? :P