Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonooka nimfa

Co na przebarwienia?

Polecane posty

Gość avocadogirl
szczerze mówiąc to nigdy nie stosowałam cytryny na przebarwienia, ja dosyć długo używałam żel skinoren, walka z przebarwieniami była dosyć żmudna ale w końcu udało się je wyeliminować teraz już na szczęscie nie mam z nimi problemów

Gość piegowata 22222222
ja uzywam acme - derm to jest taka sama masc jak skinoren tyle, ze duzo tansza i uzywam jej od miesiaca, widze poprawe ;]

Gość avocadogirl
ja nie stosowałam u siebie acne dermu ale swego czasu czytałam trochę jak internauci się wypowiadali na temat tych dwóch preparatów to jednak wiecej było pozytywnych głosów na rzecz skinorenu no a ten czynnik że jest sporo tańszy to chyba nie jest aż tak istotny biorąc pod uwagę że acnederm jest w tubce 20 gr a skinoren 30 gr wiec tak naprawdę po przeliczeniu róźnica nie jest duża.

ja uzywalam acne-derm przez dlugi czas jednak ani troszke mi nie pomogl:/jesli chodzi o cytryne to owszem.Ja uzywalam kilka dobrych lat temu na piegi i o dziwo znikly ale nie wiem jak dziala na przebarwienia spowodowane tradzikiem... dobry jest tez ogorek:P A na blizny uzywam kremy no scar i juz po miesiacu zauwazylam poprawe ale z tego co wiem trzeba go nawet stosowac rok zeby zobaczyc zdumiewajace efekty:)