Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulagut

seks w ciągu 7-dniowej przerwy

Polecane posty

Czesc Kobietki! Wczytuję się w Wasze wypowiedzi, ale nigdzie nie znajduję swojego problemu... Jestem po pierwszym opakowaniu tabletek. 7-dniowa przerwa rozpoczęła się we wtorek, w czwartek wystapiło plamienie z odstawienia, które trwało do niedzieli (czyli 4 dni). Pod koniec 4 dnia kochałam się z mężem. Wcześniej przeczytałam w ulotce, że można kochac się podczas 7-dniowej przerwy bez zabezpieczenia jeśli wcześniej dokładnie stosowano się do zasad przyjmowania tabletek. Tak było w moim przypadku. Dopiero później doczytałam się, że można się kochac POD WARUNKIEM że przyjmowanie kolejnego opakowania rozpoczęto po 7-dniowej przerwie. Problem w tym, że jestem dopiero po pierwszym opakowaniu. Czy jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w takim przypadku?

Gość didini
podnosze temat bo rowniez jestem ciekawa! tez myslalam ze ta 7 dniowa przerwa daje gwarancje zabezpieczenia w kazdym przpadku i rowniez sie kochalam po pierwszym opakowaniu...

w 7 dniowej przerwie możecie się kochać, jeśli zaczniecie 8 dnia nowe opakowanie. Nie waże ktore to bylo opakowanie, czy 1, 2 czy 10 :)