Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnosc.........

Beznadziejność....

Polecane posty

Gość beznadziejnosc.........

jestem . nie widze swojej przyszlosci w ogole nie ma we mnie motywacji nie ma ambicji nie ma checi nie ma odwagi sama nie wiem co chce robic raz chce byc fotografem raz aktorka a kolejny raz kosmetyczka mija kupa czasu i dalej jestem tylko nikim bez przyszlosci , pieniedzy , pomyslu na siebie, zaangazowania czasami marze wieczorem przed snem , ze jestem znana aktorka robie kariere za oceanem, wtedy jestem bardzo pewna siebie zatracam sie rano kiedy wstaje znow jestem nikim lata leca a ja tkwie w jednym punkcie, martwym i nie wiem wciaz nic kim jestem ? czego chce ? skonczylam l.o i jedno studium nie pracuje , mieszkam z chlopakiem z ktorym po kilku latach nie mamy o czym tak naprade rozmawiac jest mi strasznie smutno :(

radze ci zostac fotografem,bo aktorka nie powinna byc niepewna siebie...a kosmetyczka to taki niezbyt ambitny zawód :P

Gość beznadziejnosc..........
łatwo powiedziec trudniej zrobic...

No oczywiście, że łatwiej powiedzieć niż zrobić. Tylko od czegoś trzeba zacząć...

trzeba wiedziec jak jeszcze.. ja sie boje ludzi , boje sie isc zapytac o glupia prace kiedy widze grupe osob wole pojsc naokolo niz przejsc obok nich

no widzisz :(

to coś na zdjeciu z NK to brzydactwo jest A macie jakies sposoby na beznadziejnosc? bo mnie jak czasem opeta,to lazi za mna ciagle :(:(

:D .. a ja kończę studia i odczuwam podobnie.. widać czasami tak juz jest. Potrzebujesz kogoś kto w dobrych intencjach zasadzi Ci kopniaka na zapęd [to oczywiście przenośnia] .. zmotywuje Cię. Wiem co to znaczy "zasiedzieć się w sobie".. dni lecą, niby jest ok, ale czuję zew czegoś więcej niż przemijająca codzienność, jednak brak zapalnika.. "kopniaka" na start. Też uwielbiam marzyć.. ale to naiwne myślenie, że prawdziwe marzenia spełniają się od tak.. po prostu, a ja tylko na nie poczekam. Nie ma że boli..tu trzeba nad sobą pracować. Nie wiem jak..gdybym to potrafił, byłbym dużo bardziej szczęśliwym człowiekiem. Pomyśl nad tym..że nie chodzi tu a bycie aktorką, artystką czy kim tam.. tylko o to, że w obecnym stanie jest Ci źle...A więc normalnym zachowaniem, jest szukanie drogi do szczęścia. To, że czujesz się nikim, nie znaczy, że jesteś nikim. Istnieje między tym diametralna różnica.. Pomyśl nad sposobem by się rozwijać. To jest cięższe od nic nierobienia..ale tylko dzięki temu będzie lepiej. Znasz wyjście..ale potrzebne Ci coś na zapęd :D Lub możesz dalej tkwić w tym stanie..Twój wybór. //kurczę.. sobie powinienem to powiedzieć, ale łatwiej innym dawać rady.. Dzięki :)

Gość moze to jesienna deprecha

Gość moze to jesienna deprecha
jw

Gość trzymajSię
Kochana... życie jest za krótkie na beznadziejność. Doceniaj wszystko dookoła! Ciesz się życiem - mimo wszystko.Delektuj się każdą chwilą którą dostajesz od Pana Boga.!

Gość pook3
bedzie dohrze moze to chwilowe

Gość chaca a nie mogaca
to masz prawie jak ja:o

Gość Tolalaa
a moze jakies pasje, ro to, co sprawia Ci przyjemnosc, oczywiscie jesli to nie szkodzi innym, mozna odnowic kontakty itp, moze psycholog ?