Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczona ....

Jak udawać , że jestem dziewicą ??????

Polecane posty

Gość prawiczek699
Sam jestem prawiczkiem, tak jak napisalem, ale nie sposob sie z Toba nie zgodzic, moje podejscie teraz jest takie, moze to co napisze to niedojrzale, ale jezeli bym kochal to by mi nie zalezalo ile miala przedemna cieszyl bym sie z tego co jest, ale pewnie wtedy jak juz bym zaczal musial bym sprobowac z inna...

Gość prawiczek699
mnie sie pytasz?

Gość prawiczek699
tu jest cos takiego, ze skad wiadomo, czy sobie nie pojdzie na dyskoteke i nie zrobi tego kolejny raz 4fun bedac np ze mna?

Gość prawiczek699
jak to nie od razu?

Gość prawiczek699
ale jezeli robila to czesto na pierwszej randce to prawdopodobienstwo jest wieksze, zreszta to bez sensu gadanie, bo to zalezy od czlowieka, ja bym chwytal chwile, cieszyl sie z tego co jest, a co bylo to bylo i wolal bym nie wiedziec co robila wczesniej.

Gość panienka z okienka :)
sluchajcie, bylam z takim wariatem katolik na maxa ale chcial sie ze mna kochac:D byl prawiczkiem, a ja juz to robilam. wiecie co zrobilam? kochalam sie z nim zaraz po zakocnzeniu okresu. wtedy pojawilo sie troche kriw i po krzyku

ja mam troche wiekszy problem jestem cyganka i wychodze teraz za maz moj wybranek jest pewien na 100 procen ze jestem dziewica pomozcie mi w jaki sposob przy stosunku sprawic by w to nie zwotpil...

Gość 24latek.,.,.,
Jak bardzo tępą szmatą trzeba być żeby udawać, ze nie jest się dziewicą? Mówisz, że nie i tyle ...po jaka cholerę facet ma traktować Cię wyjątkowo, jak coś czego być może nigdy nie miał skoro jesteś lataną laską? Nikt nie wymaga by mieć dziewicę ale kur... wmawiać facetowi, ze był Waszym pierwszym... beznadzieja i dno ...

Gość Hiudbgddid
Jaki cwok ;) rzuc tego frajera.

Gość Hiudbgddid
Haha post powyzej jest zajebisty. ;) :) Naiwny koles... A potem ci frajerzy mowia, ze wszystkie kobiety to dziwki ;) Po co udawalas, ze jestes dziewica? Wiadomo bylo, ze to frajer jest.

Gość Hiudbgddid
Haha wymaga dziewictwa.... ;) pekne ze smiechu ;) dziewictwa to sie mozna spodziewac u gimnazjalistki, co nigdy nie byla w zwiazku ;) :)

Gość marlboro, ale nie pale
tylko czy on tego wymagal? sama sklamala. smieszne jest ze autorka nazwala mezczyzn posiadajacych wiele parterek oblesnymi. Twoj partner chcial wlqsnie wiedziec czy nie jestes oblesnia. Ogolnie rzecz biorac kazdy kto zna troche lepiej kobiety bedzie ich wersje traktowal z przymrozeniem oka. Ahh baby... I jeszcze on zly bo chce miec dziewice... Trza bylo za mlodu myslec glowa a nie wagina!

Gość marlboro, ale nie pale
a najlepsze ze autorka nazwala facetow z bogata przeszloscia oblesnymi...no wiec droga aitorko on tez chcial wiedziec czy nie jestes oblesnia Te dzisiejsze dziewice... Trzeba bylo myslec glowa a nie wagina za mlodu!

Gość gość
ze kobiety wymagają żeby facet miał wiele partnerek??? co za baran ci to naopowiadał? ktora chetnie użyje wibratora którym zabawialo się pół miasta?! bez jaj przecież nieszanujacy sie facet puszczajacy się z kim popadnie to scierka zwykła i tyle. rozumiem, że mogł miec kilka kobiet, że mog ła mu się zdarzyć nawet przelotna znajomość-ok ale oblech który idzie z kazdą to już sczyt wszystkiego