Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZBIG BAND

ZBIG BAND

Polecane posty

Gość ZBIG BAND

Jestem troche przerażona, wcześniej czytałam o oszuście menegerze z Axis Band ( z barwinka ), nakłonił mnie do podpisania umowy z zespołem - ZBIG - BAND, piszecie że on poleca bedznadziejne kapele, prosze o info o tej, czy u kogos grała? kurcze ale sie wystraszyłam :( prosze o odp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niestety to prawda
przykro mi

Gość zbig band
czemu jest taki beznadziejny czy chodzi tu o goscia z barwinka czy chodzi o zespół,prosze o wyp. gogos kto miał ich na weselu-pozdro

Gość ZBIG BAND
jest tam ktos? ;) piszcie prosze, z tego co wiem to jestem nie jedyna w takiej sytuacji

Gość to tajemniczy zespół
http://www.zbigband.prv.pl/index_pliki/page0005.htm zadnych nagrań na stronie/badziewiarskiej zresztą/ nie odpowiadaja na telefony,albo odkladaja sluchawke zresztą,daj sobie spokoj,jak wplaciłas malą zaliczke to ich lepiej odwolaj

Gość ZBIG BAND
Zaliczka to nic, za rozwiązanie umowy płaci się dużo więcej... no chyba że liczy się na to że nie będą się o to sądzić. Druga rzecz, gdzie ja teraz znajdę inny zespół, a sala zarezerwowana. Przyznaje że czuję się z lekka naiwna, ludziom nie można ufać, przynajmniej nie obcym... :(

Gość zalezy jakiego rodzaju umowa
na ogół to nic nie wart kawalek papieru zdarza sie,ze ludzie odwoluja wesela na dwa dni przed terminem i co zespół wtedy ma zrobic ? do sądu pójdzie ? kapele zawsze znajdziesz...

Gość Vox
Witam; ja byłem na weselu gdzie Oni grali. Grają w składzie 4 osobowym, w połowie na żywo, w połowie z podkladu.Oceniłbym ich na 4.Nie powinni dać plamy; bawią gości za stołami, ogólnie jest oki....choć znam lepsze zespoły!