Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LZA SIE W OKU KRECI

KTO Z WASZYCH BYLYCH FACETOW WROCIL DO SWOJEJ POPRZEDNIEJ DZIEWCZYNY?

Polecane posty

Gość LZA SIE W OKU KRECI

mam pytanie. Komu przytrafilo sie co tak upokarzajacego ,ze wasz facet po rozstaniu z wami wrocil do swojej bylej gdzie wczesniej mowil , ze ja nie kocha??

Gość Wiem że to banał co piszę
ale ciesz sie że stało sie to teraz a nie np po slubie powiem tak nic na siłe znajdziesz jeszcze kogos kto na twoim punkcie zwariuje.Niech Sobie Go bierze nic na siłe nie mozna kogos zmusic do miłości. Pomysl teraz o Sobie a nie o nim ,zapisz sie na jakies dodatkowe zajecia moze kurs jezyków obcych ,wyjdz do ludzi i zyj swoim zyciem Kolo to krętacz lepiej ze o tym przekonałas sie teraz

Gość Kotleś
:) Ja tak miałem rozszedłem się z dziewczyną a po 2 miesiącach się znowu zeszliśmy. :) Nie wiem jakby to się skończyło gdbyby nie to,że ona jeszcze studiuje,a ja wyjechałem do innego miasta za dobrą pracą i w sumie po 5miesiącach od powrotu znowu się wszystko rozleciało. :)

Gość NoweOrangeGo
no ja tak miałam. ona była z nim chyba pół roku, gdy mieli 15 lat. potem poznał mnie, wielka miłośc - 4,5 lat razem az tu nagle wpakowala mu sie do namiotu podczas mojego pobytu w usa. nie zaszla w ciaze, zeby byla scislosc. wrocilam i juz nie chcial byc ze mna. dodam, ze laska brzydka (no ale o gustach sie nie dyskutuje) i zaniedbana. jest teraz jego zona!!! jeszcze mial czelnosc dupek zaproszenie na slub mi przyslac - odeslalam bez otwierania.