Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznalam faceta

JA 22 ON 26 ..... CZY TO MA JAKĄŚ SZANSE??????

Polecane posty

Gość poznalam faceta

Poznałam faceta, ma 26 lat.. ja mam 22... Ja jeszcze studiuje, zaczynam drugi kierunek, on juz pracuje... czy to ma jakis sens??? czy warto w to wchodzic... bo nie wiem czy sie z nim spotkac, czy w ogole w to nie wchodzi.... kurde;)

Gość ddddddddd
nie warto w to wchodzic

Gość wrześniowy deszczyk
dobrze że już niedługo październik:) bo wtedy myslę przestaniesz zadawać "durnowate" pytania na miarę 12-latki:|

Gość magdaaaaaaaaa
nie widzę problemu. Ja mam 25, mój partner 30. Jeśli ktoś chce ze sobą być, jeśli ludzie są \"dobrani\" to wiek nie jest żadną przeszkodą. Z resztą te parę lat to niewiele. Nie szukaj problemu na siłę tylko pozwól się temu rozwijać

Gość poznalam faceta
wlasciwie to mi to nie preszkadza, nawet chcialabym soptykac sie ze starszym... na epwno jest juz dojrzalszy... ostatni zwiazek moj - totalna porazka byl z o rok mlodszy w duzym skrocie duze bachor:-o wiec... moze wlasnie starszy...

Gość kokin
dlaczego nie??????????? ja wodnik on byk ja lybie wychodzić poza dom n lubi w domu siedziec, jak ja ide spac on wstaj ei odwrotnie ja jak mówie a to on b i jestesmy razem juz ponad 2 lata

Gość jak na 22 lata to jestes
taka głupia :-o

Gość w co tobie szkodzi na przeszko
dzie wiek? ja jestem w twoim wieku a moj chlopka ma 26 lat, i jestesmy razem 2,5 roku,chyba ze masz inne przyczyny ale o nich nie wspomnialas

Gość dziwactwooooo
pytanie naprawde dziwne, no hcyba ze to bedzie twoj pierwszy zwiazek albo jestes jakas sierotka marysia... bez obrazy ja mam 30 moj maz 25... czy to ma sens? ma szanse? hehe