Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość editaa

blagam powiedzcie mi!

Polecane posty

Gość editaa

mam 169cm i waze 60kg moja mama uparcie twierdzi ze ejstem anorektyczką (tak mnie nazywa) i uwaza ze powinnam wazyc 70 kg. mówi ze wtedy mialabym powodzenie u chlopakow jak zadna inna. ale 70 kg to przeciez hipopotam!

Gość sibi
ważysz w sam raz,ja bym nie zwracała uwagi na mame.jedz normalnie i tyle,ja waże 5 kg mniej ale tez jestem nizsza od ciebie,jak uznam że z a duzo to ćwicze i biegam i jest oki

Gość lipopoli
masz dobrą wagę...przy 70 kg nie wyglądała byś jak hipopotam,uwierz

Gość dcdffvd
ja mam ten sam wzrost i wage a mama mowi zebym zrzucila pare kg bo obrosllam tluszczem i jestem grubasem... widzisz zalezy od punktu widzenia

Gość patryskaryska
PRZY TWoim wzroscie to bys wygladała jak hipopotam przy 80kg a nie 70... a 70kg to wtedy bys była apetyczna;)) no ale twoja waga nie jest az taka zła;))

Gość fioletowe kolczyki
a ja am 160 cm wzrostu i waze 50 i mam idealny bim i w zyciu bym 60 kg nie wazyla umnie na wet sie nie da mam taka przemiane materii taka waga mi odpowiada

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..

Gość gwiazdeczka 555
ja mam 170 cm. i waze 65 kg. i nie chce sie chwalic, ale tez mysle, ze wygladam dobrze.........takze wydaje mi sie, ze to Ty powinnas wiedziec, czy z taka waga czujesz sie dobrze, czy nie.A co do powodzenia u chlopakow to bzdura.............................to nie od wagi zalezy czy masz powodzenie czy nie.....zalezy od caloksztaltu,sposobu bycia i tego czegos.........