Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość editaa

MOJA MATKA CHCE MNIE ZMUSIC ZEBYM WAŻYLA 70 KG

Polecane posty

Gość editaa

WAZE 60 KG PRZY WZROSCIE 169 MATKA NAZYWA MNIE ANOREKSJĄ MOWI ZE KONCOWKA NASZEGO WZROSTU TO NASZA IDEALNA WAGA A JA ZE MAM PRAWIE 170 TO POWINNAM WAZYC 70 ALE JA WIEM ZE \BYM SIE BARDZO ZLE CZULA.NIEWYCHODZILABYM Z DOMU BO BYM SIE WSTYDZILA.MATKA UWAZA TEZ ZE FITNESS CZY SILOWNIA TO DLA PROZNYCH LUDZI. CO ZOBIC Z TAKĄ MATKA?

Gość moje doświadczenia z
pokochać i robić swoje

wpisz osbie tam swoj wzrost (169) i wage (60) i zatwierdz a pozniej zobacz w jakim przedziale jest Twoj wynik

Gość editaa
sprzawdzilam i powinnam wazy 60kg czyli tyle co waze. ale matka usilnie twierdiz ze powinnam wazyc 70kg juz moj nawet probowal jej tlumaczyc ze 70 kg to pewnei chodizlo o wage dla chlopaka a ona uslinie twierdzi ze dla dziewczyny.Matki nieprzekona nawet lekarz

Gość Antii
z tego co wiem to bierze sie (u kobiet) koncowke wzrostu i odejmuje 10:) i tyle powinnas wazyc;p czyli np 161 wychodzi 51kg:D Nie martw sie ja mam 49kg przy 161 (mojej mamie mowie ze mam 52;p) a ciagle mi powtarza ze mam jesc wiecej:D hahaha neidoczekanie;p

to raczej takie głupie gadanie z ta waga i wzrostem ale faktycznie w przypadku chlopakow mogloby sie sprawdzac ;) Ja wiecznie słucham od rodzicow, ze nie jem, ze chudzina jestem (161cm, 49kg) a mi jest dobrze ze soba i dotkliwie odczuwam gdy zdarzy mi sie przytyc jakies 2kg (np. spedzajac cale wakacje w domu, gdzie mama wmusza posilki). Ja po prostu to ignoruje. Jem tylke ile chce i kiedy chce i nikt mi nie bedzie niczego wmuszał (chociaz kiedys rodzice probowali ;) ) Oni sobie gadaja i gadaja a ja to puszczam mimo uszu ;)

Gość Antii
no widzisz;p wszystkie mamy ten problem:D

Gość Antii
laskata 161 i 49cm chudzina?:D ja tyle mam iii kurde nie uwazam sie za chudzine;D mam kobiece ksztalty noi!:D i nawet troszke tluszczyku tu i ówdzie;D

Gość Antii
o mojej wie tylko chlopak;D i ja;P Jakby sie mama dowiedziala;o lol byłaby haja;D aj a sie nei odchudzam nawet po prostu tyle waze i tyle;p

Antii- wiesz moi rodzice maja chyba cos nie tak z pojeciem wlasciwej wagi stad ta chudzina :P ja bym sie najlepiej czuła ważac tak 47 kg :) marzenie :P Ja tez mam kobiece kształy, biuscik, ładne wciecie w talii - dla mojego chlopaka to jest idealne, ale mi sie marzy to 47 :P

Gość sibi
ja waże 55 kg przy 165 mam kobiece krztałty,zaokrąglone i mój jest zadowolony,ale matka mi znów mówi że jestem gruba:)

Gość Antii
no ja bym mogla miec z 3 cm wiecej w biuscie;p i z 3 cm mniej w talii:D ale niech juz bedzie tak jak jest:D ooo 47mrrrr;p ostatnio nawet mailam przez chwile 48 ale znow 49 wrocilo:( sibi to zamienmy sie mamami:D moja by mi nigdy nie pow ze jestem gruba;D