Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilllllllllllllllllllllka

Jak to jest ???

Polecane posty

Skoro do 3 dni po stosunku nie ma sie zadnych objawow a i testy ciazowe nie sa wiarygodne to skad mam wiedziec czy jestem w ciazy czy nie? jestem skazana na gina? (i za kazdym razem po stosunku mam do niego biegac?) ps. biore tabletki, prawdopodobienstwo ciazy jest znikome, ale strach jest:/ pierwszy raz moj facet skonczyl we mnie...

czy tzw. test beta hcg wykryje ciąze w ciągu 72 godzin, a lepiej w ciagu 48?

Gość olaaalaaa
jak bierzesz tabletki to nie panikuj. a jak tak sie boisz to dodatkowo stosuj gumyyy

Gość Emilia210000
Jaa terz bralam i sie balam jak sie pierwszy raz spuscil.Ale tabletki daja 99,9 % na to ze nie zajdziesz w ciaze.W pochwie robi sie tak gesty sluz ze plemnik nie ma mozliwocsi sie przedostac do malicy.Chyba ze spuscil sie Tobie w pierwszym tygodniu brania tych tabletek anty...to juz inna bajka...

w pierwszym tygodniu inna bajka? nie powiedzialabym. We mnie sie spuszczal od 3 tabletki i w ciazy nie jestem. jak stosujesz tabsy nie panikuj, szanse na ciaze sa znikome.

Gość emillllllllllllllllka
ale nie bralam tabsow regularnie tzn. nie o tej samej godzinie... podobno wystarczy o samej porze, ale sama juz nie wiem...