Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAZNE PROSZE P POMOC

Chce zrezygonwac z internetu w 3store ale mam umowe

Polecane posty

Gość WAZNE PROSZE P POMOC

jak w temacie chce zrezygnowac z internetu w 3store ale podpisalam umowe na 18 miesiecy do konca umowy zostało mi 8 miesiecy ten internet jest wolny czasem strona otwiera sie 10 minut sa epsze teraz oferty i chce wziasc u konkurencji taki bez umowy gdzie wykupie sobie modem pytalam sie w 3 store to powiedzieli ze musze im zaplacic do konca trwania umowy i jeszcze kare za zerwanie umowy !!!! ale w umowie ktora z nimi podpisalam nie ma czegos takiego napisanego bo czytalam dokladnie i tłumaczylam ta umowe krok po kroku czy jak zrezygnuje to oni mi jednak sciagna te pieniadze z konta ?????? a jak zabiore wszystkie pieniadze z konta na ktore maja namiary i zaloze sobie w innym banku .... moze ktos byl w podobnej sytuacji ??? CO ROBIC ????

Gość nikt nic nie wie na ten temat
??????? :-(

Gość lula____
Ja mam umowę w innej firmie, póki co internet działa mi dobrze. przy podpisywaniu umowy, pytałam się, co się stanie jeżli bedę chciała wcześniej zerwać umowę. W takiej sytuacji musiałabym zapłacić jakąś karę za zerwanie umowy - ok 200 - 300 zł. A twoje pieniądze są bezpieczne na koncie i nikt ich nie może 'przejąć' bez twojej zgody.

Gość iglepigle
az 10 misiecy ci zajelo by sie zorientowac ze net wolno chodzi ? A jak zakladalas to nie sprawdzilas jakie ludzie maja opinie o tej firmie ? A moze po prostu znalazlas tansza oferte i szlag cie trafia ze musisz placic wiecej :P. Coz musze cie pocieszyc ze musisz poczekac te 8 miesiecy, no chyba ze im zaplacisz za te pozostale 8 :P, zreszta to nie wiecznosci i przeleci w mgnieniu oka. POzdraiwam

Gość kajko i kokosz
Hmmm... jak dla mnie to dziwne, ze musisz niby placic do konca umowy i jeszcze kare, niby za co. Jak placisz do konca umowy to przeciez nie zrywasz umowy. Byc moze jest jakas kara za zerwanie umowy, na pewno musisz dac im okres wypowiedzenia, ale nie moga cie zatrzymac sila. Owszem, mozesz wstrzymac direct debit, ale wtedy mozesz miec problemy z dostaniem MAC code, ktory jest niezbedny przy zmianie Internet provider, czyli firmy, ktora dostarcza Ci internet. Na pewno w umowie nie ma nic o "contract cancellation"? Na ich stronie internetowej jest opcja "Ask Assistant", moze tam udziela Ci informacji. A na jaka firme chcesz zmienic? Zastanow sie dobrze i wczytaj w oferte firmy zanim podejmiesz decyzje. Ja pracuje dla SKYa i niby Broadband jest za darmo, ale musisz placic za BT line, a jak jej nie masz to musisz ja podlaczyc co kosztuje £125.

Gość ja tez*****
mam ten sam problem i umowe z nimi. Musimy przecierpiec do konca . Nie zrywaj bo bedziesz miala problemy ! Miesiac przed koncem umowy wyslij im przypomnienie ze umowa sie konczy- list za potwierdzeniem. Brak pieniedzy na koncie nic nie zalatwia bo trafisz do rejestru jako osoba niewiarygodna i nie dostaniesz juz nic na kredyt w Anglii w Polsce pewnie tez.

tez mam internet na abonament w 3 store i mam takie pytanie co w przypadku takim ze musze wrocic do Polski a zostalo mi jezscze 6 miesiecy do konca umowy czy jak nie zapłace dajmy na to im za te poł roku naprzod i wyjade do Polski to czy w Polsce moge miec jakies klopoty ??? czy bede probowac sciagnac te pieniadze z Polski ????? beda minie poszukiwać ?? nie maja mojego adresu w Polsce bo w Uk to wiem ze trafie na liste dluznikow ale ja juz tam nie wroce

Gość ja tez*****
trudno powiedziec,bo wspolpraca ciagle sie rozwija. Nie jest to,az taka kwota,zeby jej nie moc splacic. Po co potem martwic sie przez kolejne lata ...sciagna czy nie sciagna, szukaja mnie czy jeszcze nie..... a dlugi maja to do siebie,ze w miare uplywu lat rosna... a nie maleja . Nie warto !

Gość nigdy nie wiesz
jak Ci sie zycie ulozy i czy nie bedziesz chciala wrocic do UK... nie sa to duze pieniazki do zaplacenia wiec radzilabym to zrobic i miec z glowy.