Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem nieciekawa

przegrywam z grami komputerowymi

Polecane posty

mój chłopak woli grać niż spotykać się ze mną. kiedy jestem u niego też ciągle ma włączony komputer. nie może całkiem skupić uwagi na mnie BO CIĄGLE ZAJMUJE SIĘ TYM GÓWNEM!!!

a jakbyś miał to olewałbyś dziewczynę żeby grać?

Gość nkuo
interesuje mnie tylko komputer . To moj caly swiat.

Gość nkuo
tak musialbym

no i tu wychodzi podejście facetów :/ spędzanie czasu z dziewczyną powinno byś przyjemnością, a nie obowiązkiem!! gdybyś spotykał się z dziewczyną tylko z poczucia opowiązku to by było niezdrowe. z takim podejściem zasługujesz na smierć przed komputerem.

Gość nkuo
komputer jest dla mnie wszystkim . POza tym mam 25 lat i nie mam dziewczyny

Gość Oblech
No koooorwa jak pewnie przesiadujesz u niego codziennie to nic dziwnego :classic_cool:

Gość nkuo
je gralem w zyciu chyba najwiecej w diablo przez internet . CAly dzien tam siedzialem na battle.net.

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
no niektórzy faceci nie mają dziewczyna po to żeby mieć dziewczyny tylko żeby mieć co bzykać i wszystko robi się w związku (spotkać się , zaprosić gdzieś itd.) oni robią bo muszą (bo inaczej bzykania nie będzie). ja i mój niemąż bardzo dużo gramy w gry, ale znajdujemy czas dla siebie....da się. autorko, bądź zołzą. chce niech siedzi sobie w domu i rabie, a ty idź gdzieś zabaw się i spędź milo czas. w domu go nie odwiedzaj. jak będzie chciał sie spotkać to albo niech przyjdzie do ciebie lub idźcie na miasto...jak spyta czemu to mu powiedz ze u siebie w domu nie umie traktować cię z odpowiednia kulturą i tyle. może mu minie. a jak nie minie cóż jego nałóg jego problem, ty nie masz obowiązku przez to cierpieć.

ale ja wcale nie zamęczam go swoją obecnością. przychodzę raz na tydzień, albo dwa, wtedy kiedy on sam mnie zaprasza. często jestem zołzą, zajmuję się sobą, dopóki on do mnie nie napisze. ** ** * *** ** *** *** *** ***, masz rację.

Gość uuuuuuuuuuuuppppppppppppp
A co robicie jak on juz odejdzie od tych gier?

Gość uuuuuuuuuuuuppppppppppppp
O czym gadacie skoro on sie interesuje tylko grami?

gadamy... o życiu, o szkole, ja opowiadam o moich znajomych, moich zainteresowaniach, o tym gdzie chodzę, co robię, a on opowiada... o grach O_o a co robimy poza tym... to inna sprawa.

Gość Tomeczek876
Dajcie spokoj! Dziewczyna jest lepsza od komputera!!!!! Ale jezeli wziac np. konsole... to juz inna sprawa. Konsole RULEZ

BF2042 :) Ale jakoś przeżyła - niedługo nowy komp to pewnie w nowy FPS się zagra :) Szlak ją trafi :classic_cool:

Gość vvvvv
W sumie nie ma co sie zastanawiać czy komputer jest lepszy od dziewczyny bo to oczywiste. Jest za to ciekawszy problem : konsola czy PC ?

miałam to samo :? ja siedziałam jak dupa i gapiłam się w tv a mój wczuwał się w wojownika i gonił orki :? No po prostu szok ze stresem! mało tego poznał w grze laskę z którą miał wspólne pasje czyt. grę!!! :? Kopnęłam go w DUPE wychodząc z założenia że jestem za młoda i za piękna żeby przegrywać z bandą elfów i orków:):P

chłopak mojej przyjaciółki też się tak zachowywał. teraz coś się zmieniło - jest jej mężem. i to jedyna zmiana. ona wraca z pracy po 18 i chciałaby trochę czasu spędzić z mężem, ale on gra do 4 w nocy. a ona o 6-7 wstaje i idzie do pracy. on też pracuje, ale na zmiany, więc się mijają w domu, już prawie ze sobą nie śpią, bo kiedy?? skoro on w nocy gra. szerokim łukiem należy takich omijać.