Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsnjijad

Ale chory zbieg okolicznosci przeczytajcie

Polecane posty

Gość jsnjijad

Moj facet ma urodziny w ten piątek. Kupiłam juz mu prezent- taka fajna czapke z daszkiem, ktora mu sie podobała. Ostatnio jednak zupelnie nam sie nie układało. W sumie krotko bylismy ze soba, ale on ostatnio poswiecal mi mniej uwagi, wolal sie spotykac z kumplami niz ze mna. Teraz w dodatku dowiedzialam sie ze mnie niezle okłamal. Musze z nim zerwac, bo juz nie wyrabiam, nienawidze klamstwa i zabolalo mnie to. On jednak nie wie o tym, ze ja wiem ze on mnie oklamal. Wszystko wyszlo spontanicznie, i jest pewne w 100 procentach ze mnie skłamał. I teraz tak. JAk ja mam teraz do cholery z nim zerwać ?! Czy wypada mu dac prezent skoro chce to zakonczyc? Ale z drugiej strony i tak specjalnie dla niego mu kupilam to i moge spokojnie mu to dac, bo go ogólnie lubie ale juz tylko jako kolege. Nie potrafie byc z kims kto mnie oklamuje. Jak to rozegrac? Czy lepiej zakonczyc zwiazek przed dniem urodzin , wreczajac mu ten prezent, czy moze po urodzinach, bo same urodziny odpadaja, bo to juz by bylo niezaciekawe postepowanie z mojej strony. Prosze napiszcie co robic.

Gość kalolina
nie dawaj mu prezentu, nie zasluzyl. zloz zyczenia a zerwij np za tydzien w piatek noi ogranicz pocalunki bla bla bla do minimum

Gość vinnnniiia
daj mu te czapke i juz

Gość vdvdivjdivokv
Ale musze mu dać jakis prezent, bo wciaz jestesmy ze sobą. WIem, ze nie zasluzyl przez to klamstwo, ale on nie wie ze ja wiem, ze mnie okłamał. Czy moge dać mu prezent przed urodzinami i podczas tego spotkania zerwać? Dodam, ze jest mi ciezko bo wciaz cos czuje do niego i chce jak najszybciej to zakonczyc, by zapomniec.

Gość Antii
normalnie zerwij z nim juz teraz;) nie musisz osobiscie skoro to nie byl dlugi zwiazek:) a czapke mozesz lepiej oddac dobremu koledze..

Gość Antii
bez sensu.... po prostu zerwij z nim jeszcze dzisiaj albo jutro im szybciej tym miej zmartwien:D

Gość jsnjijad
Aha, czyli najpierw dac mu ten prezent, zlozyc jakies tam zyczenia a potem powiedziec ze to koniec ? Tylko jak mu sie wytlumaczyc, ze wiem, ze mnie skłamał? On zacznie sie wypierac, bo juz raz tak zrobił. WIem, ze on nie chce tego konczyc, mimo ze mu na mnie nie zalezy (bo to widać)

Gość wszyscy święci się odezwali
ja bym nie dała czapki i zerwala od razu, inaczej Cie przekabaci

Ja gdyby mnie okłamał facet, do którego coś czuję, to nie myślałabym o jakiejś tam czapce, chrzanić czapkę. Pierwsze i najważniejsze - odbyć bardzo poważną rozmowę n/t okłamywania. Drugie - "a na odchodnym czapeczka ode mnie, miała być na urodziny, ale ponieważ zrywam z Tobą przed urodzinami, bo nie lubię farsy i udawania, to masz bez okazji, na wieczna pamiątkę , żeby Ci przypominała jeszcze długo, że fajną dziewczynę kiedyś miałeś, ale przegwizdałeś sprawę.

Gość też mi wyczyn ta zemsta
zemsta za zdradę :O ta strona narusza prywatność dziewczyny i zgłaszam ją na policję