Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasanderkaas

Luteina, prosze o radę!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kasanderkaas

Biorę luteinę od paru cykli. Mianowicie w kazdym 14 dniu cyklu przez 10 dni, dwa razy dziennie, na uregulowanie miesiączki. Praktycznie zawsze dostaje okres pod koniec brania luteiny czyli tak w 21-22 dni cyklu. Ostatnio wziełam tylko 8 dni luteinę, poniewaz czułam się fatalnie, taka jakas deprse miałam, dlatego juz nie brałam. Powinnam brać do soboty tej. no i tak normlanie powinnam dostac okres w niedziele ( 22.09 ) no albo poniedziałek... jest już sroda i nie dostałam. Myslicie że przez to że nie wziełam tych 4 ostatnich tabletek to może mi sie przedlużyć teraz cykl i dlatego nie dostaje ?? PROSZE O ODPOWIEDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kasanderkaas
^^^^^^ prosze o odp!

Gość Kasanderkaas
halo ?

Bardzo mozliwe ze to własnie przeze to. Twój organizm ma za mało progesteronu. Ale też jeśli dobrze przeczytasz ulotke to jest tam napisane ze miesiaczka występuje po odstwieniu w ciagu 5-10 dni. Więc czekaj cierpliwie. Ja zawsze miałam tak ze dostawałm miesiaczke zawsze w 2 dniu odstawienia a w tym miesiiącu dopiero 8. Więc czekaj cierpliwie 10 dni. Jak nie dostaniesz idź do ginekologa,

Gość Kasanderkaas
mam nadzieje, bo jeszcze sie ostatnio przeziębiłam. A wspólżyje z zaezpieczeniem więc mam nadzieję że ciąża nie wchodzi w gre.