Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plexxi

pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

robiłam to z moim chłopakiem jakoś tydzień po zakończeniu miesiączki. nie zabezpieczyliśmy się. ale o ile pamiętam tamtego dnia nawet się nie spuścił. jakie jest prawdopodobieństwo że zajdę w ciążę???? od tamtego dnia minęło 16 dni... okres mam dostać na dniach. piersi bolą mnie normalnie jak zwykle przed miesiączką., do tego cieknie mi ten biały śluz... prosze pomóżcie mi!!! naprawde sie boję!!!!

Gość xxxxxxxxxxxx3
zrób test ciązowy po takim okresie wynik bedzie juz wiarygodny

ale jak duże jest prawdopodobieństwo ze bede w ciąży???? mam normalne obijawy jak przed każdym okresem... a i jeszcze jedno jaka pewność dają takie testy????

Gość test sobie zrob...
test daje 99,9 % pewnosci tylko trzeba wziac pod uwage czas jego zrobienia. Najlepiej robic w dniu spodziewanej miesiaczki badz w pozniejszych dniach jesli okres sie spoznia. a prawdopodobiestwo ciazy JEST.

Gość xxxxxxxxxxxx3
szansa zawsze jest a co do prawdopodobienstwa to raczej trudno stwierdzic musisz wykonac test ciazowy a nawet ze dwa dla pewnosci

ale jak czuje się tak jak przed każdym okresem do dobry znak???? czy ciąża zawsze taka jest na początku???

Gość poggin
Jedyna rada : MYŚLEĆ PRZED !!!!!

Gość test sobie zrob...
mysle ze to dobry znak :P choć ja sie moge nie znac :) nie jestem moze zbyt wiarygodna bo nie bylam w ciazy :P a objawy pms masz?

Gość xxxxxxxxxxxx3
trzeba byc dobrej mysli moze nie bedzie juz az tak zle poprostu w ciazy tez bola piersi i staja sie wieksze ale skoro mówisz ze tak zawsze było przed okresem wiec pewnie dostaniesz miesiaczke

bolą mnie piersi, i wypływa ze mnie taki biały śluz.... zawsze tak mam... strasznie się boję :(

a i dziś już mnie mniej bolą... okres mam dostać w czwartek, piątek...

Gość xxxxxxxxxxxx3
wiem ze sie boisz ja to przerabiałam tez ale spokojnie wszystko wskazuje ze bedzie okres a ile masz lat wogóle

Gość xxxxxxxxxxxx3
i ja na twoim miejscu to juz bym była w aptece po test ale to ja a ty zrobisz jak zechcesz

Gość test sobie zrob...
plexi wyluzuj bo ze stresu w koncu ci sie zacznie spozniac. Przeczytaj co sama napisalas, ze ZAWSZE masz takie objawy przed okresem jak teraz, wiec bedzie ok. :)

17.... jestem z moim chłopakiem juz 3lata... próbuję sobie wmówić że będzie dobrze, ale mam takie chwile paniki.... nie chce byc w ciąży.... przyjaciółki mi mówią że raczej nie bede w ciąży, skoro nawet się nie spuścił.... od tego stresu praktycznie cały czas płacze,i w ogóle...

Gość test sobie zrob...
ja z testem bym poczekala,,,,,bo moze okazac sie nie wiarygodny i nawet jak tfu tfu! byla by ciaza to test jej moze nie wykazac bo zawczesnie. Poczekaj do tego piatku, czy tam kiedy masz miec ten okres i wtedy sie testuj. A data ostatniej miesiaczki? Jak dlugie masz cykle?

Gość fsdfdsr
Nie jestes w ciazy.Recze za siebie .

Gość test sobie zrob...
a data ostatniej? Wiesz kiedy masz dni plodne?

Gość test sobie zrob...
29 sierpien ostatni okres....hmmm dni plodne sa mniej wiecej w polowie cyklu, ,,,,ale spokojnie, jak nie konczyl w Tobie to mysle ze bedzie oki. ile dni masz okres?

a i zapomniałabym jak to robiliśmy mój chłopak był przeziębiony, ja miałam katar i bolało mnie gardło. od tamtego czasu biore leki typu rutinoscorbin itp. od poniedziałku mam antybiotyk

masz pododbna sytuacje do mnie :) ja tez kochalam sie po okresie w dni plodne znaczy sie dokladnie jeden dzien przed tymi najbardziej plodnymi i tez nie byl to seks z zakonczeniem we mnie. Za jakies 3 dni mam dostac okres, piersi mnie fes bola wiec pewnie dostane, co bedzie to bedzie :) jakos sie nie przejmuje ze bylo ryzyko wpadki :)

Gość test sobie zrob...
no to od antybiotyku tez moze sie spozniac, choc w Twoim przypadku jeszcze sie nie spoznia. Wydaje mi sie ze mogly to byc wtedy Twoje plodne dni, choc sama piszesz ze po zakonczeniu okresu kochaliscie sie jakos tydz po...na drugi raz pomysl - wiem ze sie latwo mowi, ale po co Ci ten stres teraz :)

dzięki wam humor mi się trochę poprawił... ale i tak się będę bała. al skoro mam takie te wszystkie objawy które mam zawsze to myślę że powinno być ok... moje miesiączki są jeszcze nie regularne.

jak będzie dobrze, to odbędę poważną rozmowę z moim chłopakiem.