Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skloconyyyy

zrobilem na zlosc mojej dziewczynie

Polecane posty

Gość skloconyyyy

bo ona pomimo tego ze jest w zwiazku ze mna ma profil na sympatii i na fotka.pl wiec ja dzisiaj zalozylem sobie tez profil na sympati.pl i fotce no wiec zobaczyla moj profil i sie strasznie wqurwila.... Jest zazdrosna o kobiety z ktorymi pisze...:d hehe

Gość skloconyyyy
i jeszcze jest na tyle bezczelna ze kaze mi go skasowac :D

Gość trrhytuy
ejjj ;D wiesz ze ja o to samo sie wczoraj z moim facetem poklocilam hahaha ;D ehhh :((( do dzis jest ostro ;/

Gość skloconyyyy
no ale dlaczego ja mam kasowac a ona ma prawo flirtowac z kolesiami /?

Gość trrhytuy
tylko z u mnie jest tak - poznalismy sie przez fotka.pl i w sumie 2 juz jestesmy razem i fotki usunelismy jakis czas tem bo juz nam fotka niepotrzebna ale ja sie czasm loguje i pisze sobie komenty i on sie wkrzyl i mi napisal ze mam usunac nam fotki !! a po czasie napisal ze tylko sobie mam usunac a jemu zostawic;/ ehe ;/ i sie poklocilismy;/ bo ja chce usunac obie a on nie :(

Gość trrhytuy
tak mialo byc 2 lata * no a widzisz u mnie podoobnie :( tylko ze on sie wogole prawie nie loguje a ja tak .. mi kaze usunac a on nie chce;/ bo mowi ze kiedys moze m sie przyda;/ i ja mam glupie mysli ;/ ze moze chce inne podgladac eh zazdrosna jestem i on tego nie rozumie :( albo razm usuwamy albo wcale ;/

Gość Żmiija
kurcze, to przecież absolutnie LOGICZNE: albo oboje macie, albo oboje usuwacie

Gość wszyscy święci się odezwali
najlpeij niech każde pozbiera swoje zabawki i idzie do swojej piaskownicy :D

Gość Żmiija
powiedz mu że obiecujesz, że usuniesz, ale tylko wtedy, jeśli on to zrobi

Gość trrhytuy
no wlasnie tez tak uwazam :( ze albo oboje albo wcale ;/ a on na to ze nie .. ze ja mam tylko usunac bo go to wkurza ze sie loguje ;/ i komenty pisze ;/ a ja sie loguje raz na ruski rok ... z nudow .. no i jak widze komentarz to odpisuje ... ale to zwykle koledzy moi pisza albo kolezanki .. a on mi mowi dzis ze jestem pusta i zalosna :((

ja tez sie poznalam z moim przez fotka.pl ale oboje usunelismy ale po pewnym czasie on sobie znowu zalozyl bo mu sie na chacie nudzilo ale powiedzial ze jak chce to moge sobie na konto wchodzic ale juz usunal to konto znowu ale do autora ja tez tego nie kumam moze niewiem....czuje sie jakas niedowartosciowana ta twoja dziewczyna...

Gość trrhytuy
Niunia 89 ldz - no wlasnie i ja tez uwazam ze skoro mamy siebie to powinnismy konta usunac :( fakt ze fotki usuniete ale ja chce zeby cale konto zniknelo ;/ bo takto mi sie glupi mysli nasuwaja :((