Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s ł o n e c z n i k

bóle rąk pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość s ł o n e c z n i k

Cześc ;p zdecydowałam sie napisac na forum poniewaz moja mama [lat43 ]nie chce isc do lekarza. Jak twierdzi to głupota Otórz ostatnio skarży się na bóle rąk jakby ,, zwanie w kosciach " . Bóle jednak nie sś ciągle. Boli gdy niesie torby z zakupami nawet gdy nie są cięzkie [1,5kg]. Nie wiem jak jej pomóc. Czy ktos tez tak ma albo coś wie na ten temat Proszę o pomoc i z góry dzięuje za odpowiedz ;D

Tylko bandaż elastyczny żeby zmocnił mamie stawy.Jak nie przejdzie to RTG i lekarz dopiero,pozdro!

Gość I dont think so
Moja mama miala zanik miesni w dloniach, bardzo ja bolaly... bol przeszedl, jak zupelnie odstawila noszenie zakupow (tylko auto i moja pomoc) i zmywanie (zmywarka). No i te rece rehabilitowala, chodzila na jakies zabiegi, ale nie wiem juz, jakie dokladnie... to bylo chyba jakies naswietlanie i masaze, i chyba cwiczenia... nosila bandaze na dloniach i stosowala na noc rozne mascie od lekarza, kremy przeciwbolowe... Wlasciwie nie wiem, czy teraz te miesnie sie jakos odnowily - w sumie nie sadze, ale na pewno stan jej rak od roku - dwoch juz sie nie pogarsza:) jest osoba bardzo, bardzo szczupla, wrecz chuda i nigdy nie miala specjalnie duzej "masy miesniowej". Niestety, w naszym przypadku lekarz okazal sie niezbedny, ale mama chetnie do niego poszla, bo chwilami bol nie pozwalal jej na wykonywanie najprostszych czynnosci.

Gość I dont think so
Moja mama ma 57 lat.